Ayak kokusu nasıl giderilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SadeceEfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 445
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Ayakkabını yıkamani oneririm. Ayrica yesil sabun var zeytin yagli BİM'de satiliyor cok iyi derideki yaglari aliyor onunla sabah aksam yika.

Deri ayakkabı ayağı az terletir bakteri oluşumunu azaltır. Delikli, havadar ve mümkünse deri ayakkabı giyin. Çorabı sık sık değiştirin.

Hocam floda koku önleyici taban var yeni aldığım ayakkabının içine koyuyorum çok işe yarıyor 1-2 ay götürüyor yanına bir de ayakkabı deodorantı alıyorum çok az kokmaya başladığı zaman ayakkabıya sıkıp 6-7 saat kurumaya bırakıyorum kokusu geri gidiyor.

Muhtemelen hava almayan tipte tek ayakkabiyi surekli kullaniyorsundur. Hava alan ayakkabilardan bir kac cift alip gun asiri giymen gerekir. Marka model fiyat hic onemli değil. En ucuz bez ayakkabilardan al. Ayakkabinin havalanmasi Lazim sonuçta.

Zaten güzel şeyler yazılmış, bende bir öneri yapayım. Ayakkabının içerisine varsa pudra dökün, bir nebze kokuyu azaltacaktır.

Spor ayakkabı sandığımız kadar hava almadığı için bakteri ürüyor olay o. Elini ayağını yıka ayakkabıyı hava alacak bir yere koy floya git ayakkabı deodorantı al. Vera toz al ya da ayakkabıya karbonat dök 1 gece bırak. Önce bir vera toz almak kullanmak mantıklı link atmışlar sonra havalandır ve ayakkabı deodorantina geç zaten deodorant ve havalandırma yaparsan sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…