Detaylar
Kim cevapladı?Matrix
Uzman
@Matrix, almadan önce operatörü arayıp bir sorun paket içerisinde hız sınırlandırması var mı diye. Ben TT'de benzer bir tarife kullandığımda mobil veri ile 10 MB üstüne çıkamıyordum, rezil bir durumdu.
Kullanmaya başladım. Hiz sınırlaması ile karsilasmadim. Gun icerisinde şebekenin yoğun olduğu zamanlar 70 80 megabit alabiliyorum. Geceye dogru sebeke boş olunca 130 140 megabit hiz alıyorum.
Kullanmaya başladım. Hiz sınırlaması ile karsilasmadim. Gun icerisinde şebekenin yoğun olduğu zamanlar 70 80 megabit alabiliyorum. Geceye dogru sebeke boş olunca 130 140 megabit hiz alıyorum.
Saat 18:42 de yaptığım hiz testini atıyorum. Bazen hiz 45 50 megabite kadar düşebilir. Sonra yine 70 80 megabit oluyor. Tamamen şebekenin boş olmasına bağlı arkadasim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Çalıştığım yerde çok fazla canlı yayın, film, dizi izlediğim için senelerdir bu tarifeyi kullanıyorum. Hotspot sınırını aşmayı yeni duydum. Sınırı aşıp oyun indirebildiniz mi?Migros hariç diğer yerlerden alışveriş yapmıyorum. Yanımda Premium nedir bilmiyorum ve interneti aktif kullanan birisiyim. Bulunduğum bölgedeki ADSL 12 megabit hız alabiliyorum. Hot spot sınırını aşmanın bir yolu var mış, sınırı aşınca PC oyun indirmek için de kullanmayı düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: