Detaylar
Kim cevapladı?Hazır ordayken onlara sorsaydınız yaMerhaba arkadaşlar. Aydın Turkcell il müdürlüğü çalışanları bu baz istasyonuna ne yapıyorlar?
Eki Görüntüle 52362
tearsbeforecrying
Yetkin
Başka bir baz istasyonunu 'kablosuz' bağlıyorlar (ya da ayar yapıyorlar)
- Makaleler
- 20
Çalışanlara sormak: 
Sosyal'de konu açmak:
Sosyal'de konu açmak:
Astronotarda
Üstün
Hocam çalışanlar dibinizdeyken fotoğraflarını çekip konu açmanız garip olmuş.Merhaba arkadaşlar. Aydın Turkcell il müdürlüğü çalışanları bu baz istasyonuna ne yapıyorlar?
Eki Görüntüle 52362
Bu arada insanları izinsiz çekmek de pek iyi bir şey değil bunu da belirteyim.
tearsbeforecrying
Yetkin
İlginç cevaplar okudum. 'Eğer ben bilmiyorsam, o zaman başkaları da kesinlikle bilemez' mantığı ile hareket etmenin (bana kalsa) en güzel örneği. Böyle durumlarda 'akıl hocalığı' devreye girer.
Bu mantığın devamında herhalde 'Bilgisayar konusunda neden buraya konu açıyorsun? Neden üreticiye sormuyorsun?' gelir. O zaman bu forum kapatılsın!
@pars : Soru sormaya devam et! Fakat şunu da kabul et: Bilen az, konuşan çok. 'Boş' cevapları geç, almış olduğun cevaplar bile doğru olmayabilir. Böyle durumlarda iş yine kendine düşüyor. Araştır ve cevabı kendin bulmaya çalış.
Bu mantığın devamında herhalde 'Bilgisayar konusunda neden buraya konu açıyorsun? Neden üreticiye sormuyorsun?' gelir. O zaman bu forum kapatılsın!
@pars : Soru sormaya devam et! Fakat şunu da kabul et: Bilen az, konuşan çok. 'Boş' cevapları geç, almış olduğun cevaplar bile doğru olmayabilir. Böyle durumlarda iş yine kendine düşüyor. Araştır ve cevabı kendin bulmaya çalış.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası Game Garaj laptopun interneti anlık kopuyor
- Charles Darwin