Torukojin Kaneki 1

Başarılı
Yer
Manisa
Aydın Efeler ilçesinde ki 14 yaşındaki kız ve erkek cinsel ilişkiye giriyor. Olayı öğrenen kızın ailesi şikayetçi oluyor. Olayın ilerlemesiyle sadece erkek ceza alıyor. Sosyal medyada görülen görüntülerde ikisinin de rızası var. İkisi de bayağı mutlu duruyor. Haber kaynaklarında 14 yaşındaki çocuğa "şahıs" kıza ise "14 yaşındaki kız çocuğu" ifadesi kullanılıyor.
Kaynak:

Aydın Efeler ilçesinde ki 14 yaşındaki kız ve erkek cinsel ilişkiye giriyor. Olayı öğrenen kızın ailesi şikayetçi oluyor. Olayın ilerlemesiyle sadece erkek ceza alıyor. Sosyal medyada görülen görüntülerde ikisinin de rızası var. İkisi de bayağı mutlu duruyor. Haber kaynaklarında 14 yaşındaki çocuğa "şahıs" kıza ise "14 yaşındaki kız çocuğu" ifadesi kullanılıyor.
Kaynak:

Nasıl olabiliyor bu tam olarak ya?

O yaşlarda ergenliğin verdiği cesaret ve haz isteği ile birliktelik yaşamak normal.

Anormal olan, kızın ailesinin erkekten şikayetçi olmuş olması. Kızınıza t*cavüz etmemiş ki, neyinden şikayetçi oluyorsunuz?

Kızın ailesinin cehaleti yüzünden kararmış bir hayat görüyorum maalesef.

Sevda Türküsev'in niyetinin objektiflikten ziyade bir çıkarı vardır muhtemelen. Videoya bakmadım da kızın kesin olarak bir beyanı var mı?

Sevda Türküsev'in niyetinin objektiflikten ziyade bir çıkarı vardır muhtemelen. Videoya bakmadım da kızın kesin olarak bir beyanı var mı?
Ne beyanı hocam? Kaynağı verdim X'te baya beraber mutlu şekilde odadan çıkıyor kız? Erkek böyle bir olay yok demiş. Olsa bile davanın geldiği sonuç hatalı.