- Makaleler
- 14
Aşağıda sayfanın üstünde oynama yaparak ön ekin nasıl durabileceğini örneklendiriyorum:
Ayrıca opsiyonel olarak doldurulabilir şekilde bu tarz ek bilgi alanları eklenebilir:
Bulunması zor olan sürücüleri Techolay Sosyal'in İngilizce sitesi geekberry.net için de paylaşmayı düşünüyorum. Eğer öneri kabul edilirse İngilizce sitede de uygulanmasını öneriyorum.
Ayrıca opsiyonel olarak doldurulabilir şekilde bu tarz ek bilgi alanları eklenebilir:
(Bir sürücü paylaşıyor iseniz) Eğer bir Windows sürücü paylaşıyor iseniz, bu sürücü hangi Windows sürümleri için geçerli? (Birden fazla seçilebilir.):
[ ] Windows 11/10, [ ] Windows 8, [ ] Windows 7, [ ] Daha eski
(Bir sürücü paylaşıyor iseniz) Eğer bir Linux sürücü paylaşıyor iseniz, bu sürücü hangi dağıtımlarda geçerli?: Metin alanı.
(Bir sürücü paylaşıyor iseniz) Bu sürücü imzalı mı?: [ ] Evet, [ ] Hayır, [ ] Diğer
(Bir sürücü paylaşıyor iseniz) Bu sürücüyü hangi kaynaktan buldunuz? Metin alanı.
(Bir sürücü paylaşıyor iseniz) Bu sürücüyü hangi cihaz ve işletim sisteminde denediniz? Metin alanı.
Bulunması zor olan sürücüleri Techolay Sosyal'in İngilizce sitesi geekberry.net için de paylaşmayı düşünüyorum. Eğer öneri kabul edilirse İngilizce sitede de uygulanmasını öneriyorum.