Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bunlar sürücüsü yüklenmemiş aygıtlardır. Windows Update bunların bazısını yükleyebilir ama hepsini yüklemez ise her birinin donanım kimliği ile ayrı ayrı konu açarsanız uygun sürücüyü buluruz.
İnternette biraz araştırdım LoL'de 170 Valorant'ta ise 250 FPS üstü alamıyorum. Aygıt yöneticisindeki bu ünlemli sürücülerden dolayı olduğu yazıyordu nasıl temizleyebilirim?
Eki Görüntüle 82876
Bende de PCI aygıtı öyle gözüküyor şu ana kadar bir sorun olmadı galiba driverla alakalı bir sorun.
Hocam onu çözemedim ben işte sorun orada şu an.Bende de PCI aygıtı öyle gözüküyor şu ana kadar bir sorun olmadı galiba driverla alakalı bir sorun.
Bende çözemedim öyle duruyor
Valorant LoL gibi oyunlarda da 160-250 FPS'i geçmiyor bence bu sorun yüzünden bundan önce böyle şeyler yoktu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar sürücüsü yüklenmemiş aygıtlardır. Windows Update bunların bazısını yükleyebilir ama hepsini yüklemez ise her birinin donanım kimliği ile ayrı ayrı konu açarsanız uygun sürücüyü buluruz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.