14356

Uzman
Makaleler
3
Bu rehberde, aylık 10 TL vererek nasıl Proton VPN kullanacağınızı anlatacağım.

Öncelikle, bu kampanya Proton VPN uygulamasını ilk defa satın alırken verilir. İkinci kere aynı kampanyadan nasıl faydalanılır, bunu anlatacağım ben.

Bunun için, bize yeni açılmış bir Gmail hesabı lazım, ya da önceki satın almadan ayrı bir Gmail hesabı kullanmanız lazım.

Sonrasında, bu Gmail hesabını Android telefonunuzda açınız ve Play Store uygulamasına giriniz. Play Store uygulamasından Gmail hesabınızı bu yeni hesap ile değiştirmeniz lazım.

Daha sonrasında, Play Store üzerinden Proton VPN indirelim. Bu yaptığımız yöntem ile Proton VPN, yeni Gmail hesabı ile indirilmiş olacağı için 10 TL kampanyası tekrar yenilenmiş olacak. Bu yöntemi, başka böyle kampanyası olan Play Store uygulamalarında da yapabilirsiniz. Belirli bir sınırı var mı, bilmiyorum, ama yapabildiğiniz kadar yapın derim.

Not: Bu ne kadar yasal, bilmiyorum. Umarım başıma bir iş açılmaz, ama yasal olmaması için bir sebep yok. Bir nevi hata desem, o da değil. Umarım yasaldır.

Bu rehberde, aylık 10 TL vererek nasıl Proton VPN kullanacağınızı anlatacağım.

Öncelikle, bu kampanya Proton VPN uygulamasını ilk defa satın alırken verilir. İkinci kere aynı kampanyadan nasıl faydalanılır, bunu anlatacağım ben.

Bunun için, bize yeni açılmış bir Gmail hesabı lazım, ya da önceki satın almadan ayrı bir Gmail hesabı kullanmanız lazım.

Sonrasında, bu Gmail hesabını Android telefonunuzda açınız ve Play Store uygulamasına giriniz. Play Store uygulamasından Gmail hesabınızı bu yeni hesap ile değiştirmeniz lazım.

Daha sonrasında, Play Store üzerinden Proton VPN indirelim. Bu yaptığımız yöntem ile Proton VPN, yeni Gmail hesabı ile indirilmiş olacağı için 10 TL kampanyası tekrar yenilenmiş olacak. Bu yöntemi, başka böyle kampanyası olan Play Store uygulamalarında da yapabilirsiniz. Belirli bir sınırı var mı, bilmiyorum ama yapabildiğiniz kadar yapın derim.

Not: Bu ne kadar yasal, bilmiyorum. Umarım başıma bir iş açılmaz ama yasal olmaması için bir sebep yok. Bir nevi hata desem, o da değil. Umarım yasaldır.

Yeni hesap açıp yükledim fakat hala 10TL'lik teklif bulunmuyor bende.

Yeni hesap açıp yükledim fakat hala 10TL'lik teklif bulunmuyor bende.
55864.webp

55868.webp

Buradan seçtiniz mi yeni hesabı?

Evet oradan seçtim. Olmadı tekrar hesap kurup tkr seçip tekrar denedim yine de olmadı gelmedi 10 TL'lik teklif? Proton VPN de hesap açmadım hesap açmama gerek var mı?
Bendede olmadı nedense ya bu sorunu çözdüler yada başka bir sorun var.

Evet oradan seçtim. Olmadı tekrar hesap kurup tkr seçip tekrar denedim yine de olmadı gelmedi 10 TL'lik teklif? Proton VPN de hesap açmadım hesap açmama gerek var mı?
Bunu denediğiniz zaman aynı telefondan alınmış aktif bir üyelik var mıydı?

Son düzenleme: