Planlanmıyor Aylık Görevler adlı bir başlık eklenebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 247
  • Etiketler Etiketler
    aylık
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Simon

Üstün
Makaleler
28
Video oyunlarindaki gibi bir sistem entegre edilebilir mesela. Bu sayede kullanici aktifligi ve Techolay Sosyal daha eglenceli bir yer olabilir. Tabii bu benim gorusum. Birden aklima geldi. Biraz ugrastirici olabilir fakat dunyadaki cogu forumdan global bir sekilde farkimiz olur. Siz ne dersiniz?

Ben mantıklı bulmadım. Kime göre iyi haber neye göre iyi haber olabilir.
Kaldı ki şu anki puan sistemi bence güzel. Geliştirmeye açık ancak bu şekilde değil bence.

Video oyunlarindaki gibi bir sistem entegre edilebilir mesela. Bu sayede kullanici aktifligi ve Techolay Sosyal daha eglenceli bir yer olabilir. Tabii bu benim gorusum. Birden aklima geldi. Biraz ugrastirici olabilir fakat dunyadaki cogu forumdan global bir sekilde farkimiz olur. Siz ne dersiniz?

Gerçekten harika bir fikir. Görevlerin sonunda da güzel bir ödül verilirse daha güzel olabilir.

Ben mantıklı bulmadım. Kime göre iyi haber neye göre iyi haber olabilir.
Kaldı ki şu anki puan sistemi bence güzel. Geliştirmeye açık ancak bu şekilde değil bence.
Rütbe puanı ile bu puan farklı olması daha iyi olur bence, her yıl güncellenir etkinlikler.

Hesabı varsa yeni hesap nasıl açıyor ve iki hesap farklı olduğu için puanları nasıl birleşecek? Çifte hesap diye hesabı birleşirse puan da birleşir mi?
Çifte hesap açtığını bilen arkadaşlar kendilerini biliyor. Yönetim de onları biliyor. İmkansız değil. Utanmadan hala yalvarıp forumu kullanıyorlar, konu açıyorlar bir de.

Puanları birleşecek demedim. Ama sonuçta puan kasmak için forumda etkileşim gerekiyor. Forumda etkileşim tek başına olmuyor. Beğeni puan kazandıracaksa hazırda beğeni basacak hesap. Mesaj puan kasacaksa hazırda karşılıklı soru sorularak hesap. Çözüm puan kasacaksa hazırda çözümü bilinen soru soracak hesap.

Çifte hesap açtığını bilen arkadaşlar kendilerini biliyor. Yönetim de onları biliyor. İmkansız değil. Utanmadan hala yalvarıp forumu kullanıyorlar, konu açıyorlar bir de.

Puanları birleşecek demedim. Ama sonuçta puan kasmak için forumda etkileşim gerekiyor. Forumda etkileşim tek başına olmuyor. Beğeni puan kazandıracaksa hazırda beğeni basacak hesap. Mesaj puan kasacaksa hazırda karşılıklı soru sorularak hesap. Çözüm puan kasacaksa hazırda çözümü bilinen soru soracak hesap.
Anladım bu şekilde kasılabilir evet.

Moderasyon anlar bence. Sebebi ise bu tur kendini zeki sanan arkadaslar cabuk belli oluyor. Yani moderasyon yonetimi altinda uygulanacaksa uygulanmasini tavsiye ederim. Hem oyle bir sey olursa rapor sistemini kullanabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt