Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
İkisi de değil muhtemelen. Sana bakan birisinin boyu bile etkiliyor nasıl göründüğünü. O kadar takmmaya gerek yok.
Aynada sizi sadece kendiniz gördüğü için güzellik algısından uzaksınızdır. Ama kameralarda bunu görecek sadece siz değilsiniz. Sadece siz olsanız bile her zaman kamerada kötü çıktığınızı düşüneceksiniz. Bu nedenden bu konuları takmayın.
Sosyal medyadaki invert filtresini denedim yüzümde sadece burnumda yamukluk çıktı. Çevremdekilere soruyorum burnum çok mu yamuk diye, senin burnun yamuk mu ki dediler. Çoğu daha benim burnumun yamukluğunu fark etmemiş. Ama iş arka kameraya gelince boksörlerin kırılmış burnuna benziyorum.Aynada sizi sadece kendiniz gördüğü için güzellik algısından uzaksınızdır. Ama kameralarda bunu görecek sadece siz değilsiniz. Sadece siz olsanız bile her zaman kamerada kötü çıktığınızı düşüneceksiniz. Bu nedenden bu konuları takmayın.
Invert filtresini dene o zaman yine göze batan şeyler çıkarsa yüzün asimetriktir.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Sürekli gördüğün birinin yüzünü aynada görürsen olayı anlarsın. Sen aynalanmış yüzüne alıştığın için gerçeği garip geliyor ama diğer insanlara göre o normal. Takma, sorun yok.
iPhone 16 Pro aldıktan sonra sorunun kamerada olmadığını öğrenince ben. İşin şakası, kameranın da doğru sonuç verdiğini sanmıyorum.
Bende de tam olarak aynısı oluyor. Aynaya baktıktan sonra fotoğraf çekinince aradaki fark çeneme balyoz yemişim gibi belli oluyor. Ufaktan falan da değil hani.
Ayna daha doğru. Telefonda Lens Distortion'dan (türkçesini unuttum) kaynaklı pek doğru gözükmüyor yüzümüz.