Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Aynı ağ üzerinde 2 adet sistemim var. Ana sistemden 2. sistemi kontrol etmek istiyorum akıcı bir şekilde. Bunu nasıl yapabilirim? TeamViewer, AnyDesk gibi programları denedim ama görüntü çok kasıyor. RDP denedim ama 2. sistem gözükmüyor. Ne önerirsiniz?

İşletim sistemleriniz ne? Windows ise, sizin için en uygun yöntem "Uzak Masaüstü Bağlantısı". Bağlanmıyor ise; bilgisayarların Özel Ağ'da olduğundan emin olun ve sabit yerel IP atayın PC'lere. Ayrıca Windows'ta bu ayarı açın.

{F892AE27-0F10-464F-81BE-1CDEB6F2B00E}.webp

Son düzenleme:
Ana sistem:
Ryzen 5 5600, RX 580 8 GB, 40 GB RAM.
Bağlanılacak sistem:
Ryzen 5 1600 AF, R9 380, 16 GB RAM.

İnternet uploadın 20'nin üstündeysen 2. sistemden oyun bile oyunarsın dediğim yöntemle.

Öteki sistemler yalnızca bağlanıp sorun çözme odaklı sistemler.
Moonlight ve sunshine oyun için tasarlanmış.

İnternet uploadın 20'nin üstündeysen 2. sistemden oyun bile oyunarsın dediğim yöntemle.

Öteki sistemler yalnızca bağlanıp sorun çözme odaklı sistemler.
Moonlight ve sunshine oyun için tasarlanmış.

Sabit 14 Mbps uploadım var. Hangisi daha mantıklı dediğiniz gibi oyun oynamak için?

İşletim sistemleriniz ne? Windows ise, sizin için en uygun yöntem "Uzak Masaüstü Bağlantısı". Bağlanmıyor ise; bilgisayarların Özel Ağ'da olduğundan emin olun ve sabit yerel IP atayın PC'lere. Ayrıca Windows'ta bu ayarı açın.

Eki Görüntüle 242501

2 sistemde de bu ayar açık. Ama IPv4 giriyorum kullanıcı adını yazıp bağlan dediğimde hata veriyor.