Koneko Toujou
Üstün
Hocam tam anlamadım hangi sisteme moonlight hangi sisteme sunshine kurmam gerek?
Anladım. Bir şey merak ettim; Microsoft hesabı mı var hedef bilgisayarda, yerel hesap mı?2 sistemde de bu ayar açık. Ama IPv4 giriyorum kullanıcı adını yazıp bağlan dediğimde hata veriyor.
Anladım. Bir şey merak ettim; Microsoft hesabı mı var hedef bilgisayarda, yerel hesap mı?
Upload önemli değil, landan bağlanacak. İkisini de kablo ile bağlayın, maksimum 5-6 ms oynarsınız. Server ethernet ile bağlı, mobil cihazım 5 GHz ağına bağlı, 17 ms alıyorum.İnternet uploadın 20'nin üstündeysen 2. sistemden oyun bile oyunarsın dediğim yöntemle.
Öteki sistemler yalnızca bağlanıp sorun çözme odaklı sistemler.
Moonlight ve sunshine oyun için tasarlanmış.
Artemis ve Apollo kurun. En verimlisi öyle oluyor; zamanında çok denedim.
Upload önemli değil, landan bağlanacak. İkisini de kablo ile bağlayın, maksimum 5-6 ms oynarsınız. Server Ethernet ile bağlı, mobil cihazım 5 GHz ağına bağlı, 17 ms alıyorum.
Apollo Server yani host olacak cihaza yüklenecek.Hocam şimdi kafam çok karıştı. Ben daha hangi sisteme hangi uygulamayı kuracağımı çözemedim. Basitçe indirmem gereken program linkleri ile anlatır mısınız?
Apollo Server yani host olacak cihaza yüklenecek.
Bağlanmak istediğiniz cihaz mobil ise Artemis, PC ise Moonlight kuracaksınız. Artemis zaten Moonlight forku, temelleri aynı.![]()
GitHub - ClassicOldSong/Apollo: Sunshine fork - The easiest way to stream with the native resolution of your client device
Sunshine fork - The easiest way to stream with the native resolution of your client device - ClassicOldSong/Apollogithub.com
![]()
Moonlight Game Streaming Project
Moonlight Game Streaming Project has 15 repositories available. Follow their code on GitHub.github.com
2K 90 Hz yayın alabiliyorum, tabletime yerel ağ üzerinden. Güzel bir program.
Aynı ağ içindeysen upload önemli değil. İki bilgisayar da kabloyla bağlı olsun; CAT5e veya CAT6 kablo kullanırsan, modem/router portuna bağlı olarak 100/1000 Mbps hız alırsın. Bu mantıkta Sunshine daha mantıklı.Sabit 14 Mbps uploadım var. Hangisi daha mantıklı dediğiniz gibi oyun oynamak için?
Apollo Server yani host olacak cihaza yüklenecek.
Bağlanmak istediğiniz cihaz mobil ise Artemis, PC ise Moonlight kuracaksınız. Artemis zaten Moonlight forku, temelleri aynı.![]()
GitHub - ClassicOldSong/Apollo: Sunshine fork - The easiest way to stream with the native resolution of your client device
Sunshine fork - The easiest way to stream with the native resolution of your client device - ClassicOldSong/Apollogithub.com
![]()
Moonlight Game Streaming Project
Moonlight Game Streaming Project has 15 repositories available. Follow their code on GitHub.github.com
Hocam host sisteme apollo kullanacağım sistemede moonlight kurdum ama birbirlerini görmüyorlar.