- Makaleler
- 1
Merhaba. Aynı ağda olmayan iki farklı bilgisayar arası dosya paylaşımı nasıl yapabiliriz?
O nasıl oluyor hocam öyle istemiyorum dosya paylaşımlı yok mu?Google Drive & OneDrive gibi bulut sunucuya yükleyerek.
Drive'da sadece kişilere özel paylaşabiliyorsun.O nasıl oluyor hocam öyle istemiyorum dosya paylaşımlı yok mu?
Hocam bunu biliyorum ama bu şekilde istemiyorum. Başka bir çözüm yolu yok mu?![]()
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Google Drive kullanabilirsin. Erişimi sadece kendine açık tut.Hocam bunu biliyorum ama bu şekilde istemiyorum. Başka bir çözüm yolu yok mu?
Evet hocam Anydesk mantıklı gibi geliyor Bana da. Başka çare bunun dışında yok gibi.Anydesk üzerinden dosyayı direkt karşı bilgisayardan çekebilirsin. Google Drive yerine çok daha mantıklı olur çünkü tekrardan yükle indir gibi işlemlerle uğraşmana gerek kalmaz.
Bence en mantıklı yöntem yine bu hocam. Yanlış hatırlamıyorsam Google'ın Quick Share'ında da QR ile dosya paylaşma seçeneği vardı fakat masaüstü bilgisayarlarda çalışıp çalışmadığı hakkında bir fikrim yok.Evet hocam Anydesk mantıklı gibi geliyor Bana da. Başka çare bunun dışında yok gibi.