Atacağın dosya boyutu ne kadar? Google Drive gibi bir nimet varken Anydesk oluyor?
Hocam yaşlı kadın işte Google Drive linki atıyorum zar zor açıyor. Ben kat 2 de oturuyorum o kat 4 de mesela. Gidip ona link açana kadar öyle bir sistem kurmak istiyorum ki, dosya onun bilgisayarına direkt düşsün mesela.

Atacağın dosya boyutu ne kadar? Google Drive gibi bir nimet varken Anydesk oluyor?
Google Drive nimet mi? Dosyayı Drive'a yükle sonra tekrar indir gibi bir işlemle uğraşmak yerine direkt bilgisayara bağlanıp olabilecek en hızlı şekilde dosyayı çekmek varken neden Drive'da işkence çekiyorsunuz ki?

Hocam yaşlı kadın işte Google Drive linki atıyorum zar zor açıyor. Ben kat 2 de oturuyorum o kat 4 de mesela. Gidip ona link açana kadar öyle bir sistem kurmak istiyorum ki, dosya onun bilgisayarına direkt düşsün mesela.
Anydesk yine daha mantıklı hocam. Eğer şifre gibi ayarlamaları da yaparsanız sadece kadının "izin ver" butonuna basması yeterli olur hatta onu bile kaldırabilirsiniz.

Google Drive nimet mi? Dosyayı Drive'a yükle sonra tekrar indir gibi bir işlemle uğraşmak yerine direkt bilgisayara bağlanıp olabilecek en hızlı şekilde dosyayı çekmek varken neden Drive'da işkence çekiyorsunuz ki?
Nimet derken mecazi anlamda kullanmak istedim. Ama dosyanın boyutunu bilsek. Ayrıca, 2 kat yukarısı diyor. USB bellek kullansın o zaman.

Nimet derken mecazi anlamda kullanmak istedim. Ama dosyanın boyutunu bilsek. Ayrıca, 2 kat yukarısı diyor. USB bellek kullansın o zaman.
Anladım mecazi kullanımınızı fakat Anydesk varken Drive daha mantıksız bir yöntem. Bu konuda hemfikir olabiliriz bence.

USB mantıklı, fakat sürekli dosya aktarımı gerektiğinde her seferinde in çık yapmakta zahmetli bence. Onun yerine karşıdaki kişinin iznini alıp Anydesk'e her an bağlanabilecek şekilde bir sistem kurması daha mantıklı olur. Sadece dosya paylaşmakla da kalmaz bir sorun vs. çıkarsa arkadaş hemen onu da çözer hatta.

Anladım mecazi kullanımınızı fakat Anydesk varken Drive daha mantıksız bir yöntem. Bu konuda hemfikir olabiliriz bence.
Hocam, Anydesk'i biliyorum ancak hiç kullanmadım. Daha hızlı dosya aktarım hızı varsa hemfikir olabiliriz.
USB mantıklı, fakat sürekli dosya aktarımı gerektiğinde her seferinde in çık yapmakta zahmetli bence.
2 kattan bir şey olmaz bence. Yaşlı kadın işte. Anydesk konusunda sen karar ver.
Onun yerine karşıdaki kişinin iznini alıp Anydesk'e her an bağlanabilecek şekilde bir sistem kurması daha mantıklı olur.
Evet, bu mantıklı.

Hocam, Anydesk'i biliyorum ancak hiç kullanmadım. Daha hızlı dosya aktarım hızı varsa hemfikir olabiliriz.

2 kattan bir şey olmaz bence. Yaşlı kadın işte. Anydesk konusunda sen karar ver.

Evet, bu mantıklı.
Paylaşım hızı internet hızınıza bağlı hocam. Ekran paylaşımı seçeneğini de kapatıp sadece dosya paylaşımı yaparlarsa o an internetin elverdiği en yüksek hızı kullanabilirler. Herhangi bir boyut sınırlandırması da bulunmamakta.

Toffeeshare da bakılabilir. Çok fazla kez kullandım, ancak güvenli mi değil mi? Güvenliyse de ne derece onu bilemiyorum.