Aynı ağda olmayan iki farklı bilgisayar arası dosya paylaşımı nasıl yapılır?

Makaleler
1
Merhaba. Aynı ağda olmayan iki farklı bilgisayar arası dosya paylaşımı nasıl yapabiliriz?

Hocam bunu biliyorum ama bu şekilde istemiyorum. Başka bir çözüm yolu yok mu?

Anydesk üzerinden dosyayı direkt karşı bilgisayardan çekebilirsin. Google Drive yerine çok daha mantıklı olur çünkü tekrardan yükle indir gibi işlemlerle uğraşmana gerek kalmaz.

Anydesk üzerinden dosyayı direkt karşı bilgisayardan çekebilirsin. Google Drive yerine çok daha mantıklı olur çünkü tekrardan yükle indir gibi işlemlerle uğraşmana gerek kalmaz.
Evet hocam Anydesk mantıklı gibi geliyor Bana da. Başka çare bunun dışında yok gibi.

Evet hocam Anydesk mantıklı gibi geliyor Bana da. Başka çare bunun dışında yok gibi.
Bence en mantıklı yöntem yine bu hocam. Yanlış hatırlamıyorsam Google'ın Quick Share'ında da QR ile dosya paylaşma seçeneği vardı fakat masaüstü bilgisayarlarda çalışıp çalışmadığı hakkında bir fikrim yok.

Aynı ağa bağlı olsaydınız LocalSend tavsiye edebilirdim. Aklınızda bulunsun yine bu uygulama da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…