Liguori

Yetkin
Makaleler
1
Mevcut olarak zaten TurkNet GigaFiber kullanıyorum ama akrabamın üstüne. Bizim binada GigaFiber kullanan tek kişi benim. Sitedeki diğer binalarda ise GigaFiber kullananlar var.

Kendi üstüme ikinci bir GigaFiber'i aynı daireye çektirebilir miyim? Yoksa yasak mı?

Ha diyelim ikinciye izin var. Üçüncü, dördüncü vs mümkün mü? :LOL: Bunun bir limiti var mı?

Mevcut olarak zaten TurkNet GigaFiber kullanıyorum ama akrabamın üstüne. Bizim binada GigaFiber kullanan tek kişi benim. Sitedeki diğer binalarda ise GigaFiber kullananlar var.

Kendi üstüme ikinci bir GigaFiber'i aynı daireye çektirebilir miyim? Yoksa yasak mı?

Ha diyelim ikinciye izin var. Üçüncü, dördüncü vs mümkün mü? :LOL: Bunun bir limiti var mı?
Akrabanızın aboneliğini iptal edip kendi üstünüze açmanız istenir aynı daireye isterseniz.

Akrabanızın aboneliğini iptal edip kendi üstünüze açmanız istenir aynı daireye isterseniz.
Genelde ayni dairede iki farkli abonelik olusturulabiliyor. 1 dairede tek 1 abonelik kullanilabilir gibi bir kural gormedim ben hic. Tabii sinirsiz da degildir orasi ayri.

Biz bir tane gigafiber bulamadık, adam 2-3 tane gigafiber bağlatacak :) Benim bildiğim kadarıyla aynı daireye birden fazla internet aboneliği bağlatabiliyorsunuz ama farklı ISS olması lazım.
Farkli ISS olmasina gerek yok. Farkli isimlerle ayni adrese ayni ISS uzerinden birden fazla abonelik actirilabiliyor. Ayni isime birden fazla abonelik acma olayi da ISS'nin yaklasimina bagli kesin bir sey diyemem.