Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Farklı zamanlarda üretildiyse normal. Bazı markalar her üretim malzemesi aldıklarında en ucuzunu seçiyorlar.
- Makaleler
- 50
Minimal farklar olabilir ama birisi 5ms verirken digerinin 10ms vermesi gibi bir durum soz konusu degil, boyle bir durum anca bahsi gecen monitor modelinde birden fazla panel kullaniliyorsa meydana gelir.
Pisagor
Becerikli
Bence kötü bir ghosting değil. İnceleme sayfası buldum. Ayarlamada ve karşılaştırmada ile yarayabilir.
https://www.displayninja.com/ktc-h27e6-review/
https://www.displayninja.com/ktc-h27e6-review/
- Makaleler
- 50
Resim sana mi ait?
Alttaki incelemeden alinan resim ile kiyaslarsak epey fark var.
Kamerayi UFO'nun hareket ettigi yone dogru takip ettirdigin bir video ceker misin? Videoda daha rahat anlasiliyor ve tespiti daha kolay. Iyi bir UFO fotograflamasi icin ya cok iyi kamerasi olan bir telefon gerekiyor ya da iyi bir kamera.
Ornek video;
Alttaki incelemeden alinan resim ile kiyaslarsak epey fark var.
Kamerayi UFO'nun hareket ettigi yone dogru takip ettirdigin bir video ceker misin? Videoda daha rahat anlasiliyor ve tespiti daha kolay. Iyi bir UFO fotograflamasi icin ya cok iyi kamerasi olan bir telefon gerekiyor ya da iyi bir kamera.
Ornek video;
Evet resim benim. Test sayfasını ilk açıp test ettiğimde sonuç bu şekildeydi. Yaklaşık bi 15 dakika sonra nedense ghosting biraz daha azaldı. Akşam bir video yüklemeye çalışacağım.
Monitörün sıcaklığı soğukluğuyla filan bir alakası yokmuş durumun. HDMI 2.1 portuna bağladığım zaman sabit bir Overdrive profiline bürünüyor ve monitör menüsünden yaptığım hiçbir overdrive ayarına yanıt vermiyor. Az önce Masaüstüne DP ile bağladım kendine geldi. Hdmi ile kullanacak arkadaşlar dikkatli olsun çünkü ghosting fazla olacak.
@BerkayZ87 ghosting nedense monitör soğukken (yeni açıldığında veya uykudan uyandırıldığında) meydana geliyor. Yaklaşık 30-35 dakika çalıştırıp test yaptığım zaman sonuçlar normal gözüküyor.
Monitörün sıcaklığı soğukluğuyla filan bir alakası yokmuş durumun. HDMI 2.1 portuna bağladığım zaman sabit bir Overdrive profiline bürünüyor ve monitör menüsünden yaptığım hiçbir overdrive ayarına yanıt vermiyor. Az önce Masaüstüne DP ile bağladım kendine geldi. Hdmi ile kullanacak arkadaşlar dikkatli olsun çünkü ghosting fazla olacak.
Son düzenleme:
@BerkayZ87 hocam dün gece 5799TL'ye koorui G2421v 2K 180Hz monitörü sipariş verdim bununla ilgili yazınızı gördüm alıp da kullanan var mı acaba? Sizce iptal etmeli miyim?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet