Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Hocam sanırım sizde de iPhone SE 2 vardı. Bazı sorular sormak istiyorum izninizle. Mesela telefona takılan pilin orijinal mi yoksa yan sanayi mi olduğunu nasıl anlayabilirim?Hocam güvenilirdir. Zamanında gitmişliğim var. Ama yine de telefonu inceleyin her türlü. Ayrıca aldıktan sonra kafanıza takılan bir soru olursa buraya yazabilirsiniz.
Bir de telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim?
Bunu cevaplamıştım aslında. Ama daha detaylı açıklayayım.Hocam sanırım sizde de iPhone SE 2 vardı. Bazı sorular sormak istiyorum izninizle. Mesela telefona takılan pilin orijinal mi yoksa yan sanayi mi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Bir de telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim?
Pil ayarlarından bu kısımlara geldiğinizde eğer yüzde veya saat kullanımını gösterdiği kısımlarda sayılar yerine - - falan çıkıyorsa çakmadır. Ayrıca pil ayarlarına girdiğinizde orada ünlemle orjinal olmayan parça uyarısı verir ama kaliteli yan sanayi ise bu uyarı gözükmeyebilir. Bu arada yan sanayi batarya deji marka falansa bence bir sorun etmeyin uzunca süreler kullandım bir sorun yaşamadım. Diğer hususları önceki konuda anlatmıştım zaten.
cemkaraca
Yetkin
Aynen hocam şimdi hatırladım kusura bakmayın. iPhone hakkında çok bir bilgim yok ve kazıklanmak istemiyorum. Bu arada sahibinden ilanı atmak yasak değilse isterseniz sizle baktığım ilanı paylaşabilirim sizde bi bakarsınız.Bunu cevaplamıştım aslında. Ama daha detaylı açıklayayım.
Eki Görüntüle 158102Eki Görüntüle 158103
Pil ayarlarından bu kısımlara geldiğinizde eğer yüzde veya saat kullanımını gösterdiği kısımlarda sayılar yerine - - falan çıkıyorsa çakmadır. Ayrıca pil ayarlarına girdiğinizde orada ünlemle orjinal olmayan parça uyarısı verir ama kaliteli yan sanayi ise bu uyarı gözükmeyebilir. Bu arada yan sanayi batarya deji marka falansa bence bir sorun etmeyin uzunca süreler kullandım bir sorun yaşamadım. Diğer hususları önceki konuda anlatmıştım zaten.
Atın hocam bakalım. Sorun değil.Aynen hocam şimdi hatırladım kusura bakmayın. iPhone hakkında çok bir bilgim yok ve kazıklanmak istemiyorum. Bu arada sahibinden ilanı atmak yasak değilse isterseniz sizle baktığım ilanı paylaşabilirim sizde bi bakarsınız.
cemkaraca
Yetkin
https://shbd.io/s/x0EEN8gj buyrun hocam.
Hocam bataryası orjinal ama bitik bir batarya. Yüzde 80 batarya ömrü sizi 3 saat kurtarır anca. Bunu alırsanız deji batarya ile değiştirmeniz gerek yoksa kullanılamaz. Bence HepsiBuradadan yenilenmiş bir SE 2020 almanız daha makul.
cemkaraca
Yetkin
Yenilenmişlerde ne kullanıldığını öğrenebiliyor muyuz? Yani içinde Deji batarya mı var yoksa farklı yan sanayi bir şey mi var diye. Bir de şu yüzden 2. el alıyorum; kendi telefonumu takaslama şansım olursa diye. Bu mağazada öyle bir hizmet vardı bende bunu beğendim.Hocam bataryası orjinal ama bitik bir batarya. Yüzde 80 batarya ömrü sizi 3 saat kurtarır anca. Bunu alırsanız deji batarya ile değiştirmeniz gerek yoksa kullanılamaz. Bence HepsiBuradadan yenilenmiş bir SE 2020 almanız daha makul.
O zaman takaslayabilirseniz telefonu alıp deji taktırın. Fıstık gibi olur.Yenilenmişlerde ne kullanıldığını öğrenebiliyor muyuz? Yani içinde Deji batarya mı var yoksa farklı yan sanayi bir şey mi var diye. Bir de şu yüzden 2. el alıyorum; kendi telefonumu takaslama şansım olursa diye. Bu mağazada öyle bir hizmet vardı bende bunu beğendim.