seeraddar

Yetkin
AYT biyolojide 1 dakika ders görmedim. TYT çoğu zaman full geliyor; Betül Biyoloji’den ilerledim TYT’de. Elimde Bilgi Sarmal var, bunun yanına Palme mi Biyotik mi koyayım bilemedim. Her neyse, bu dersi hiç görmemiş birine çalışırken ne tavsiye edersiniz? Amacım fullemek.

Son düzenleyen: Moderatör:
AYT biyolojide 1 dakika ders görmedim. TYT çoğu zaman Full geliyor; betül Biyoloji'den ilerledim TYT'de. Elimde Bilgi Sarmal var, bunun yanına palme mi biyotik mi koyayım bilemedim. Her neyse, bu dersi hiç görmemiş birine çalışırken ne tavsiye edersiniz? Amacım fullemek.

Biosem veya ağır gelmez ise doktor biyoloji ile ilerle. Betül biyolojinin AYT'sini sevmemiştim ben. MEB kitaplarını çöz 3 adım testlerini özellikle. Zor kaynak olarak 3D gayet güze biyolojide.

Mayıs başı gibi başla. Çok çabuk unutuluyor.

Yapılacak en saçma hareket olur. Seri denemelerle uğraşırken bir yandan konu çalışmak eziyettir. Ek olarak mayısa kadar olan denemelerdeki AYT biyoloji sorularından da yararlanamamış olacak büyük bir kayıp bu.

@seeraddar elinde hangi kaynaklar var?

Sadece Bilgi Sarmal. Ama kaynak temin edebilirim, sıkıntı yok.

O zaman yanına 3D ve karar verdiğin hocanın AYT kampını al. Mebleri tabletten çözebilirsin zaten. Ek olarak not alarak çalışırsan aşırı kalıcı oluyor. Ancak not alacağım diye konu anlatımına saatler verme. Ekstra soruda bilmediğin veya yanlış bir şey çıkarsa gene not alabilirsin. Konu Anlatım>Bilgi Sarmal> 3 Adım MEB Testleri>3D şeklinde ilerleyebilirsin. Dikkat et eğer düzeltmedilerse birkaç cevap anahtarı hatası vardı 3 Adım'da.