Detaylar
Kim cevapladı?Mebinin denemeleri var hepsini 1'er haftaya paylaştırırsan tam yetiyor.
MEBİ
YKS, LGS ve okul derslerine yönelik hazırlanmış olup, sınava hazırlık sürecinde size destek sağlayacak ve okul derslerinizi pekiştirmenizde, konuları daha kalıcı hale getirmenize yarayacak hazırbulunuşluk testi, konu anlatım videosu, konu anlatım özeti, örnek sorular, çıkmış sorular ve kendinizi...
Ekrandan baka baka çözmek istemiyorum dersen pdfleri flasha atıp int kafelerden kırtasıyelerden çıktı alabilirsin.
ryz
Uzman
Çıktı alınca pahalıya denk geliyor. Kulüp fiyatları nasıl veya kulüp fiyatları nasıl?Eki Görüntüle 231213
Mebinin denemeleri var hepsini 1'er haftaya paylaştırırsan tam yetiyor.
MEBİ
YKS, LGS ve okul derslerine yönelik hazırlanmış olup, sınava hazırlık sürecinde size destek sağlayacak ve okul derslerinizi pekiştirmenizde, konuları daha kalıcı hale getirmenize yarayacak hazırbulunuşluk testi, konu anlatım videosu, konu anlatım özeti, örnek sorular, çıkmış sorular ve kendinizi...mebi.eba.gov.tr
Ekrandan baka baka çözmek istemiyorum dersen pdfleri flasha atıp int kafelerden kırtasıyelerden çıktı alabilirsin.
Çıktı alınca pahalıya denk geliyor. Kulüp fiyatları nasıl veya kulüp fiyatları nasıl?
Hocam matematik kısmını çıktı alsanız yeter bence.
Dershanelere gidip sorabilirsiniz internette baykuş deneme klübü vs var ama fiyatlarına içeriklerine hakim değilim ki sadece AYT denemesi verdiklerini sanmıyorum internetten AYT branş denemeleri alsanız daha iyi olur.
ryz
Uzman
Kolay olursa sevinirim hocam.
Hocam matematik kısmını çıktı alsanız yeter bence.
Dershanelere gidip sorabilirsiniz internette baykuş deneme klübü vs var ama fiyatlarına içeriklerine hakim değilim ki sadece AYT denemesi verdiklerini sanmıyorum internetten AYT branş denemeleri alsanız daha iyi olur.
Veira
Başarılı
Deneme kulübü en mantıklı seçeneklerden bence.
Civarındaki dershanelere göre çok değişiklik gösterir. Benim gittiğimden örnek vermem gerekirse haftada 1 TYT veya AYT denemesi dönem sonuna kadar olacak şekilde 4.000 TL ödedim. Hangi yayınları yapacaklarını da mutlaka sor derim.