Makaleler
4
Yer
Üsküdar
Merhabalar, AYT Edebiyat konularını bitirip Benim Hocam Kadir Gümüş AYT Soru bankasını da bitirmiş bulunuyorum. Artık sıra tekrar + deneme çözümlerinde yani. Halihazırda netlerim 17'nin üstü 21'in altı şeklinde. Bilgi Sarmal Türkiye Geneli 3 AYT'nin Edebiyatı 20.25 net (21D 3Y) şeklinde geldi.

Planım soru bankasını 5'e bölüp hafta içi her gün soru bankasının bölümlerinden soruları okuya okuya bilgileri tekrarlamaktı fakat sene başından beri arkadaşlarımın bana verdiği fakat farklı kaynaklar kullandığım için kullanamadığım bir sürü kaynağım da olduğu aklıma geldi.

dwdw.webp

Sizce dediğim gibi soru bankası üzerinden mi tekrar yapmalıyım her hafta? Böylece sınava kadar en az 10 kere kitabı tekrarlamış olacağım. Yoksa bu kaynakları da aralara bir yerlere sıkıştırmalı mıyım? Cumhuriyet'i iyice pekiştirmek için en alttaki ve Yazar Eserler için en üstteki kitap kullanılabilir fakat Yanıt El kitabı ve Eser Özeti el kitabı ile tam olarak ne yapabilirim bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Süre yetmediğinden mi yetiştiremiyorsunuz yoksa bilginiz yetmediğinden mi sorular cevapsız kalıyor? Süre yetmiyorsa paragraf sorularına ağırlık vererek soru çözme hızını arttırmak daha iyi olabilir, bilginiz yetmiyorsa daha fazla kaynaktan(önce elinizdekileri bitirin bitiremeyeceğiniz tonla kitaba şimdiden para vermeyin) bilginizi iyileştirecek daha fazla konuda soru çözün.

Süre yetmediğinden mi yetiştiremiyorsunuz yoksa bilginiz yetmediğinden mi sorular cevapsız kalıyor? Süre yetmiyorsa paragraf sorularına ağırlık vererek soru çözme hızını arttırmak daha iyi olabilir, bilginiz yetmiyorsa daha fazla kaynaktan(önce elinizdekileri bitirin bitiremeyeceğiniz tonla kitaba şimdiden para vermeyin) bilginizi iyileştirecek daha fazla konuda soru çözün.
Süre artıyor benim her sınavda. Sadece bilgileri her zaman taze tutmak ve ezberlenecek şeyleri daha da iyi ezberlemek için her gün tekrar yapmak istiyorum sınava kadar. Haftasonlarını da Edebiyat deneme çözümüne ayıracağım. Sadece elimdeki hangi kitapları nasıl kullanmalıyım ona karar veremedim.