seeraddar

Yetkin
Bayram bittiği gün AYT fizik konu anlatımı bitiyor. Kimyayı yarıladım. Biyolojinin çeyreği bitti. Mezuna kalacağım amacım fullemek. Bayramdan sonra rahatım, bu sürede AYT kimya biter, sınava kadar biyoloji %70 bazına gelir. Sınav sonrasında AYT fene bir tur daha bakacağım 2 ay boyunca konu anlatımı ile beraber. Bu dersler hakkında bilmem gereken ne var? Mesela TYT fizikte formül bilmek çok önemli yorum yapmak için. Amacım AYT 70+ net.

Son düzenleyen: Moderatör:
3D gibi zor soru bankasını bitirip sonra full deneme atmak lazım. Bir de sınavda dikkat hatası yapmamak için dua etmek lazım. Sonuncusu en önemlisi(yaşandı🥲). Şaka bir yana fulleme hedefin varsa konuya tamamen hakim olman lazım. Sadece zor soru bankası ve deneme ile iş bitmez. Ekstra yorum soruları görmek lazım. Bunun için YouTube'da bir sürü kaynak var zaten. Sınava kadar tüm konuları bitirmeye çalış. Sınavdan sonra mezuna kalma durumu olsa bile her dersden zor soru bankası alıp her konudan birer test/deneme gibi baştan sona tekrar edersin. Zor kaynaklar bittimi sırayla piyasadaki tüm denemeleri eritirsin.

Bayram bittiği gün AYT fizik konu anlatımı bitiyor. Kimyayı yarıladım. Biyolojinin çeyreği bitti. Mezuna kalacağım amacım fullemek. Bayramdan sonra rahatım, bu sürede AYT kimya biter, sınava kadar biyoloji %70 bazına gelir. Sınav sonrasında AYT fene bir tur daha bakacağım 2 ay boyunca konu anlatımı ile beraber. Bu dersler hakkında bilmem gereken ne var? Mesela TYT fizikte formül bilmek çok önemli yorum yapmak için. Amacım AYT 70+ net.
Net dağılımı ne durumda? Ona göre hızlı rota belirleyeyim.

Fizik 6-7, kimya 3-4, biyoloji 2 falan.

Hocam o biyoloji ne yav? Tıpçı olacak adamsın. Bas konuları erit biyolojiyi sınava kadar. Konu anlatım>meb dört dörtlük soru bankası>meb konu özeti>meb 3 adım soru bankası şeklinde rahat bitirirsin sınava kadar biyolojiyi. Bu netler konu eksiğinden zaten. Bitirebildiğin kadar bitir konuları. Hatta şöyle diyim sadece biyolojide değil öbür fen derslerindede bu taktiği yapabilirsin konuları yetiştirmek için. Kalan vakitte deneme. Sınavı atlatda gerisini sonra konuşuruz. Detaylıca program yaparız gerekirse.

Hocam o biyoloji ne yav? Tıpçı olacak adamsın. Bas konuları erit biyolojiyi sınava kadar. Konu anlatım>meb dört dörtlük soru bankası>meb konu özeti>meb 3 adım soru bankası şeklinde rahat bitirirsin sınava kadar biyolojiyi. Bu netler konu eksiğinden zaten. Bitirebildiğin kadar bitir konuları. Hatta şöyle diyim sadece biyolojide değil öbür fen derslerindede bu taktiği yapabilirsin konuları yetiştirmek için. Kalan vakitte deneme. Sınavı atlatda gerisini sonra konuşuruz. Detaylıca program yaparız gerekirse.
Normal şartlarda bitiririm, şu an staj sınavına çalışıyorum. Kalırsam mezun olamam, çok problemli durumdayım. Ayrıca staj okul biliyorsun durumumu. Yine de sayenizde çok iyi ilerledim. Senenin başı 100K hayal gibiydi, imkansızdı gözümde. Sayenizde şu an 100K'yı beğenmiyorum, hiç beklemediğim kadar geliştim

Normal şartlarda bitiririm, şu an staj sınavına çalışıyorum. Kalırsam mezun olamam, çok problemli durumdayım. Ayrıca staj okul biliyorsun durumumu. Yine de sayenizde çok iyi ilerledim. Senenin başı 100k hayal gibiydi, imkansızdı gözümde. Sayenizde şu an 100K'yı beğenmiyorum, hiç beklemediğim kadar geliştim.

Biliyorum durumunu. Benim burada anlatmaya çalıştığım mezuna kalacağım diye çalışma düzenini değiştirme. Çünkü bizzat arkadaşlarımdan şahit olduklarım var ve sene sonunda sonuç maalesef iyi gelmedi mezuna kalmasına rağmen. Şu anki hedef hızla ama sağlam şekilde tüm konuları bitirmek. Eğer 2025 gibi fen kolay mat zor gelirse çok büyük avantajına olur. Önlük sözüm hala geçerli unutma.😀

Biliyorum durumunu. Benim burada anlatmaya çalıştığım mezuna kalacağım diye çalışma düzenini değiştirme. Çünkü bizzat arkadaşlarımdan şahit olduklarım var ve sene sonunda sonuç maalesef iyi gelmedi mezuna kalmasına rağmen. Şu anki hedef hızla ama sağlam şekilde tüm konuları bitirmek. Eğer 2025 gibi fen kolay mat zor gelirse çok büyük avantajına olur. Önlük sözüm hala geçerli unutma.😀
Babababa teşviğe bak, biz isteyince 'nau nau nau'. @seeraddar isteyince 'ow ow ow'. Kırıldım bak (!)