AYT için kalan sürede nasıl çalışılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k4moncik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 277

k4moncik

Yetkin
Vakit hiç geçmeyecek sandım ancak YKS'ye 48 gün kaldı. AYT fizik'te dairesel hareketi bitirdim, biyolojide dolaşım sistemi bitirdim, kimyada elektroliz'e başlayacağım. Matematikte türevi yarıladım.

30 gün önce AYT fen'de neredeyse başlamıştım. Matematikte limite başlamamıştım. 30-35 net AYT geliyordu. Sınava kadar 45 yapabilir miyim?

Yakın zamanda adamakıllı AYT denemesi olmadı, şu anki netimi bilmiyorum. TYT 70-75 civarı geliyor. 100K yapmak istiyorum.

AYT'de konuları bitirmwk için abanıcaksın. Konular biter bitmez mümkünse her dersten 1 branş deneme seti bitir. Ondan sonrası zaten full genel deneme zaten. Arada boş vaktin kaldıkça branş atarsın. Ancak konuları sağlam bitir.

Ortalama 20-25gun civarina konularim bitecek. Bu sure gectikten sonra sadece deneme mi kasayim?

TYT'de netim genelde 23-25 Türkçe 25 matematik 8-10 sosyal 10-12 fen geliyor. Türkçem cok kotu oldugu icin deneme cozmeye simdiden baslayayim mi yoksa ilk konulari mi bitireyim?

Sürekli yanlış gelen konuyu çalışacaksın onun dışında Full deneme çözmelisin eğer test kitapları bitti ise. Sosyal ve Türkçe düşük net olarak. Bilgi eksikliğinden mi yoksa paragraftan mı yanlış/boş var her iki derste? TYT'de branşlara başlanılabilir AYT'yi aksatmadan.

Türkçe ve sosyalde hem bilgi hem paragraftan gidiyor sanirim.

Türkçede 30. soruya geldikten sonra 2-3kez okumaya basliyorum.

Türkçe ve sosyalde hem bilgi hem paragraftan gidiyor sanirim.

Türkçede 30. soruya geldikten sonra 2-3kez okumaya basliyorum.

Süre tutarak branş çözsen iyi olur o zaman. Ancak tekrar ediyorum kesinlikle ama kesinlikle AYT çalışmanı aksatmasın. Hatta ben olsaydım AYT konularını halleder sonra TYT ile uğraşırdım. Bir şart var haftalık TYT genel denemeleri çözülecek ve düzgün bir şekilde analiz edilecek.

2 haftada bir deneme kulubu yapiyor, bir tane de araya sıkıştırırım.

O zaman dediğiniz gibi ilk AYT konularını anlayarak bitirdikten sonra denemelere baslayacagim. Çok teşekkür ederim.

@Testo Unit

Hocam gecen sene organik kimyam bayagi iyiydi, sizce konuya sifirdan mi bakmaliyim yoksa soru cozmeye baslayip tikandigim kisimdan mi bakmaliyim?

Son düzenleme:
Hocam gecen sene organik kimyam bayagi iyiydi, sizce konuya sifirdan mi bakmaliyim yoksa soru cozmeye baslayip tikandigim kisimdan mi bakmaliyim?

Bir sene geçtiyse unutulma ihtimali var. Full tekrar sonrası test daha iyi olur.

@Testo Unit hocam, en son girdiğim 2 AYT denemesi 47,75 ve 49,50 net geldi. 25 mat, 24 fen şeklinde.

Diğerleri yetiştireceğim diye integrali yapamadım. Yani daha başlayamadım. Sizce integral soru mu çözeyim yoksa integrali üstünden işleyip tek kitaptan ilerleyip full branş mı abanayım?

Diğer dersleri sağlam bitirdim. 15 gün kaldı TYT denemeleri başladım, dershanede de seri denemeleri de başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…