Detaylar
Kim cevapladı?Hepsini A işaretlersen teorik olarak her 5 sorudan 1 tanesi doğru gelmesi lazım.
seeraddar
Yetkin
Hepsini A işaretlersen teorik olarak her 5 sorudan 1 tanesi doğru gelmesi lazım.
0 net oluyor sarmaz.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hepsini a işaretlersen teorik olarak her 5 sorudan 1 tanesi doğru gelmesi lazım.
ÖSYM bunu çok eski yıllarda düzeltti. Eksi nete bile düşebilir hepsini a işaretlersen.
AYT için bir şeyler deneme kararı aldım, boş boş oturmaktan iyidir.
Kesin salliyacaksan git sallamak yerine matematik ve sos1 çöz. En azından EA'da düzgün bir sıralama yaparsın.
seeraddar
Yetkin
Kesin salliyacaksan git sallamak yerine matematik ve sos1 çöz. En azından EA'da düzgün bir sıralama yaparsın
Büyük oyunu anlayamadınız. Saçma sapan sıralama yapıp daha sonra derece yapınca muhteşem bir PR çalışması olacak. Meslek lisesinden çıktı, 1 milyon yaptı daha sonra çalıştı ve derece yaptı. Linkteki eleman fen lisesi mezunu, ondan çaldım taktiği.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Büyük oyunu anlayamadınız. Saçma sapan sıralama yapıp daha sonra derece yapınca muhteşem bir PR çalışması olacak. Meslek lisesinden çıktı, 1 milyon yaptı daha sonra çalıştı ve derece yaptı. Linkteki eleman fen lisesi mezunu, ondan çaldım taktiği.
Bence böyle bir şey yapma. O sınav hissini ve ortamını deneyimlemek bile büyük tecrübe. Mezuna kalmiyacakmışçasına çöz. Seneye emin ol daha rahat girersin bir kere deneyimlediğinden.
SF26
Üstün
Adam reklamını yapmak için mezuna bırakıyor, nasıl yarışacaksın ki
Son düzenleyen: Moderatör:
halilgurbuz
Uzman
Boşuna uğraşma. Git sanayide çırak ol. Emin ol daha iyi kazanırsın ilerde.
creazy
Başarılı
Bu adam oyunu çözmüş, büyük devrimci.Boşuna uğraşma. Git sanayide çırak ol. Emin ol daha iyi kazanırsın ilerde.
seeraddar
Yetkin
Boşuna uğraşma. Git sanayide çırak ol. Emin ol daha iyi kazanırsın ileride.
Otuzumda fıtıktan öleyim sonra.