Hocam yeterki kasma yapmasın Xiaomi 15 gibi bir telefon aldım o bile kasma yapıyordu siz düşünün gerisini.Telefondan beklentiniz nedir? S25 FE de bircok kullanici icin fazlasiyla yeterli ama ben en tepe ozellikleri deneyimlemek istiyorum derseniz S26+ da olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Birisi orta segment, öbürü amiral gemisi.
Panel, kamera paketi, donanım olarak dâhâ üstün bir cihaz.
Hevesin varsa al geç yoksa S25 FE de iş yapıyor.
S25 Ultra da düşünülebilir.
Panel, kamera paketi, donanım olarak dâhâ üstün bir cihaz.
Hevesin varsa al geç yoksa S25 FE de iş yapıyor.
Exynoss artık 6 nesil önceki işlemciler gibi rezil değil, sorun yaratmaz.Vallahi işlemci bır tık şüphe düşürüyor içime Exynos işlemci pek içime dinmiyor ama artık büyük ihtimalle alacağım.
S25 Ultra da düşünülebilir.
S25 ultra daha mı iyi olur acaba 8 çekirdekli s26+ 10 çekirdekli?Resmi satıcı ve indirimde, düşünmeden bunu al.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12 GB 512 GB (Samsung Türkiye Garantili) Titanyum Siyah 512 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S25 Ultra 12 GB 512 GB (Samsung Türkiye Garantili) Titanyum Siyah 512 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
S25 Ultra düşünmeye başladım sizce S25 Ultra mı daha iyi olur yoksa S26+ mı?
Dany Fırtınadoğan
Üstün
S25 Ultra daha mı iyi olur acaba 8 çekirdekli S26+ 10 çekirdekli?
Exynos biri diğeri Snapdragon. Ayrıca Ultra varken diğerlerinin ismi anılmaz. İndirim bitmeden al. 69 bin TL'ye 512 GB alıyorsun.
Cyanogen 66
Üstün
- Makaleler
- 4
Bana kalsa ikisi de tercih edilmemeli hocam. İlla alırım diyorsanız S26 Plus tercih edin.
Çok daha mantıklı bence.
Hocam göremedim 69 bin TLye şu anda 82K görünüyor
Dany Fırtınadoğan
Üstün
Attığımda 69 bin TL'ydi, keşke sipariş verseydiniz. Olur da vazgeçme durumu olursa iptal ederdiniz.Hocam göremedim 69 bin TLye şu anda 82K görünüyorEki Görüntüle 256851
- Makaleler
- 23
A57 veya S25 Ultra almani tavsiye ederimEvet hep Xiaomi kullandım o yüzden bıktım Xiaomi 15 bile kullandım sonra sattım borcum vardı o dönem şu anda borç morç yok yeni bir telefon alacağım da Samsung'a geçiş yapmak istiyorum artık.
Evet hocam sadece alo dedim yeterli arada Mobile Legends oynarım o kadar bir de çok fazla resim ve video ile uğraşıyorum 256 GB yeterli mi bana şu anda 64 GB depolama yetmiyor.
Vallahi işlemci bır tık şüphe düşürüyor içime Exynos işlemci pek içime dinmiyor ama artık büyük ihtimalle alacağım.
S26+'in S25 Ultra'ya gore tek avantaji yeni nesil SoC. S25 Ultra özellikle kamerada daha ustun.
Sağlık olsun artıkAttığımda 69 bin TL'ydi, keşke sipariş verseydiniz. Olur da vazgeçme durumu olursa iptal ederdiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Gamebooster GB-2718FFW monitörün güç adaptörü ve kablosu nereden bulunur?
- Mehmet Emre KARAGÖZ
-
-