Detaylar
Kim cevapladı?Doğru olan bu olur. Akıllı olacaklar. 
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Yılda topu topu 5 sınav hazırlayan bir kurum nasıl oluyor da hatalı soru üretebiliyor anlamıyorum. La 5 la. la 5 la. la.
1 tane bile değil 2 tane hatalı soru var.Yılda topu topu 5 sınav hazırlayan bir kurum nasıl oluyor da hatalı soru üretebiliyor anlamıyorum. La 5 la. la 5 la. la.
Sırada KPSS var. Orası meşhurdur. Umarım bu sene denk gelmez.Yılda topu topu 5 sınav hazırlayan bir kurum nasıl oluyor da hatalı soru üretebiliyor anlamıyorum. La 5 la. la 5 la. la.
Liyakatin onemi...Yılda topu topu 5 sınav hazırlayan bir kurum nasıl oluyor da hatalı soru üretebiliyor anlamıyorum. La 5 la. la 5 la. la.
Yani 3. kez girdim sınava ve bu sene harbi umutluydum güzel geçmişti. Şimdi soru iptal oluyor sürekli. Bu ne arkadaş nasıl şans bu.
4. kez girdim. Birinde deprem oldu en zor konular kaldırıldı, birinde olimpiyat sınavı gibi AYT matematik geldi, birinde 2 soru iptal edildi. Tek normal sınav 2025'di onda da çok fena batırdım.Yani 3. kez girdim sınava ve bu sene harbi umutluydum güzel geçmişti. Şimdi soru iptal oluyor sürekli. Bu ne arkadaş nasıl şans bu.