Winner

Üstün
Bu son 2 ayda Eyüp B AYT'nin yanına bu kitaptan birini koymak istiyorum hangisi daha iyi olur? Seviyesi bir tık daha kolay olursa daha iyi.

Anladığım kadarıyla şu an Eyüp b çözüyor. Son 2 ay kala bu 2 kitaptan birini çözecek. Ben de şu an Eyüp b çözüyorum. Ben aslında bir kaynak daha çözmeye gerek duymuyorum. Çıkmışları falan da çözdüm. Hiç çözerken tekleme yaşamadım. Konuları iyi öğrendiyseniz ek kaynağa gerek yok. Şu an Integra'le geçeceğim. Ufak tefek eksikliklerim dışında her şeyim tam matematik adına. Sorunuza gelecek olursak orijinal alabilirsiniz.

Orijinal olabilir ama Eyüp B.'yi çözen adamın o kaynakların son 3-4 testi dışında bakmasına pek gerek yok gibi.
Mesela bende şu an Orijinal/3D/Eyüp B. üçlemesi var.(345 de var ama sıkıldım kitabı çözerken, katkı sağlamıyor artık.) Eyüp B. son tekrar kitabı olarak mayısın ortasından itibaren kullanacağım, Orijinal'in kolay kısımları çözülü olduğu için 3D'yi konunun üstüne sağlamlaştırmak için kullanıyorum, Orijinali de üstüne cila olarak kullanıyorum. Hem daha verimli oluyor hem de seviyeyi yükseltip düşürmüyorum.

Orijinal olabilir ama Eyüp B.'yi çözen adamın o kaynakların son 3-4 testi dışında bakmasına pek gerek yok gibi.
Mesela bende şu an Orijinal/3D/Eyüp B. üçlemesi var.(345 de var ama sıkıldım kitabı çözerken, katkı sağlamıyor artık.) Eyüp B. son tekrar kitabı olarak mayısın ortasından itibaren kullanacağım, Orijinal'in kolay kısımları çözülü olduğu için 3D'yi konunun üstüne sağlamlaştırmak için kullanıyorum, Orijinali de üstüne cila olarak kullanıyorum. Hem daha verimli oluyor hem de seviyeyi yükseltip düşürmüyorum.
Daha başlamadım. 345 ve Mikro çözdüm. Hatta Eyüp B ve 3D yerine başka da önerebilirsiniz satın bile almadım.

Bu son 2 ayda Eyüp b AYT'nin yanına bu kitaptan birini koymak istiyorum hangisi daha iyi olur? Seviyesi bir tık daha kolay olursa daha iyi.

Ergi ve barışın özellike zor sorularına bakmanı öneririm. Barışın ÖSYM bakış testleri gerçekten çok kaliteli. Ergi ağır gelebilir lakin zor testlerini çözmen iyi olur.