Detaylar
Kim cevapladı?Syntax
Üstün
Bu son 2 ayda Eyüp b AYT'nin yanına bu kitaptan birini koymak istiyorum hangisi daha iyi olur? Seviyesi bir tık daha kolay olursa daha iyi.
Tavsiyem iki kitap birden yürütmemeniz olur. Ama eğer istiyorsanız 3D daha iyi bir seçim bence.
Winner
Üstün
Aynı anda çözmeyeceğim zaten. Ancak 2 kitap çözmem şart.Tavsiyem iki kitap birden yürütmemeniz olur. Ama eğer istiyorsanız 3D daha iyi bir seçim bence.
Syntax
Üstün
Aynı anda çözmeyeceğim zaten. Ancak 2 kitap çözmem şart.
O zaman bence ilk 3D çözün. Ondan sonra Eyüp b çözebilirsiniz. Ama ilk Eyüp b çözeceğim derseniz en azından soru-yorum testlerini çözmeden önce bir kaynaktan çözmek daha mantıklı.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Anladığım kadarıyla şu an Eyüp b çözüyor. Son 2 ay kala bu 2 kitaptan birini çözecek. Ben de şu an Eyüp b çözüyorum. Ben aslında bir kaynak daha çözmeye gerek duymuyorum. Çıkmışları falan da çözdüm. Hiç çözerken tekleme yaşamadım. Konuları iyi öğrendiyseniz ek kaynağa gerek yok. Şu an Integra'le geçeceğim. Ufak tefek eksikliklerim dışında her şeyim tam matematik adına. Sorunuza gelecek olursak orijinal alabilirsiniz.
SF26
Üstün
Orijinal olabilir ama Eyüp B.'yi çözen adamın o kaynakların son 3-4 testi dışında bakmasına pek gerek yok gibi.
Mesela bende şu an Orijinal/3D/Eyüp B. üçlemesi var.(345 de var ama sıkıldım kitabı çözerken, katkı sağlamıyor artık.) Eyüp B. son tekrar kitabı olarak mayısın ortasından itibaren kullanacağım, Orijinal'in kolay kısımları çözülü olduğu için 3D'yi konunun üstüne sağlamlaştırmak için kullanıyorum, Orijinali de üstüne cila olarak kullanıyorum. Hem daha verimli oluyor hem de seviyeyi yükseltip düşürmüyorum.
Mesela bende şu an Orijinal/3D/Eyüp B. üçlemesi var.(345 de var ama sıkıldım kitabı çözerken, katkı sağlamıyor artık.) Eyüp B. son tekrar kitabı olarak mayısın ortasından itibaren kullanacağım, Orijinal'in kolay kısımları çözülü olduğu için 3D'yi konunun üstüne sağlamlaştırmak için kullanıyorum, Orijinali de üstüne cila olarak kullanıyorum. Hem daha verimli oluyor hem de seviyeyi yükseltip düşürmüyorum.
Winner
Üstün
Daha başlamadım. 345 ve Mikro çözdüm. Hatta Eyüp B ve 3D yerine başka da önerebilirsiniz satın bile almadım.Orijinal olabilir ama Eyüp B.'yi çözen adamın o kaynakların son 3-4 testi dışında bakmasına pek gerek yok gibi.
Dreamshox
Yetkin
Bu son 2 ayda Eyüp b AYT'nin yanına bu kitaptan birini koymak istiyorum hangisi daha iyi olur? Seviyesi bir tık daha kolay olursa daha iyi.
Ergi ve barışın özellike zor sorularına bakmanı öneririm. Barışın ÖSYM bakış testleri gerçekten çok kaliteli. Ergi ağır gelebilir lakin zor testlerini çözmen iyi olur.
Syntax
Üstün
Ergi ve barışın özellike zor sorularına bakmanı öneririm. Barışın ÖSYM bakış testleri gerçekten çok kaliteli. Ergi ağır gelebilir lakin zor testlerini çözmen iyi olur.
345 ve mikrodan sonra ergi veya barış mantıksız olur. Zorluk seviyesi arasında bayağı fark var.
Winner
Üstün
3D ve Eyüp B almayı düşünüyorum. Eyüp B yerine orijinal de olabilir.345 ve mikrodan sonra ergi veya barış mantıksız olur. Zorluk seviyesi arasında bayağı fark var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-