TYT matematik netlerim geometrisiz 20'lerde hep. Bu temelim var demektir değil mi? Daha önce hiç oturup AYT matematik çalışmadım o yüzden ne yapmam gerek bilmiyorum. Elimde 2 kaynak var, 345 ve Orijinal. Bunlar yeter mi yoksa Mikroorjinal tarzı bir başlangıç kitabı da alayım mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Temelin tabi ki var, TYT'de Matematik 20 net temelin de üstü bence, bende netler geometrisiz genelde 15-25 lerde geziniyor.
@THE KEROXEA, peki AYT mat için bu 2 kaynak yeterli mi o zaman? Hedef sayısal ilk 140k
SF26
Üstün
Geometride üçgenleri bitirip öyle geç, grafik vs. sıkıntıya sokar öteki türlü.TYT matematik netlerim geometrisiz 20'lerde hep. Bu temelim var demektir değil mi? Daha önce hiç oturup AYT matematik çalışmadım o yüzden ne yapmam gerek bilmiyorum. Elimde 2 kaynak var, 345 ve Orijinal. Bunlar yeter mi yoksa Mikroorjinal tarzı bir başlangıç kitabı da alayım mı?
Önemli olan 5-10 kaynak bitirmek değil. 1-2 kaynağın suyunu çıkarmak.
rainyigit
Gelişen
Bence yeterli, ikisi de sağlam kaynaklar, Matematik okuyan biri olarak öneririm, önemli olan kolay orta zor kaynaktan çok (temelinin de olduğunu düşünürsek) o 2 kaynağın sorularının altından girip üstünden çıkmak olmalı, olabildiğince kaliteli soru gör, yoksa belki o 2 kaynaktan çözeceğin 100 soruyla eşit sürede zart yayınlarından 300 soru çözersin ama sana kazandırdığı bir şey olmaz.TYT matematik netlerim geometrisiz 20'lerde hep. Bu temelim var demektir değil mi? Daha önce hiç oturup AYT matematik çalışmadım o yüzden ne yapmam gerek bilmiyorum. Elimde 2 kaynak var, 345 ve Orijinal. Bunlar yeter mi yoksa Mikroorjinal tarzı bir başlangıç kitabı da alayım mı?
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-