cansaglicak

Uzman
Merhaba AYT Matematiğe yeni başlayan birisine hangi kaynağı önerirsiniz? Hedefim matematiği fullemek ve bunu en az kaynakla yapmak istiyorum.

Eğer TYT temelin iyi ise Bilgi Sarmal+3D+Eyüp b AYT mat soru bankası. Vdd'dende çözdüğünü varsayarak yazdım kaynakları.

Vdd kullanmıyorum izlediğim bir konu anlatımı playlisti var ve yanında soru bankası çözüyorum.

İşte hangi playlist? Eyüp b mi Mert hoca mı? Seviyenizi anlamadan kaynak önermem doğru olmaz. Ancak kolay yayın olarak miraya bakabilirsin. Orta olarak 3 4 5 ve zor ise 3D. Son aylarda Eyüp b'nin kitabını alıp deneme gibi çözersin.

İşte hangi playlist? Eyüp b mi Mert hoca mı? Seviyenizi anlamadan kaynak önermem doğru olmaz. Ancak kolay yayın olarak miraya bakabilirsin. Orta olarak 3 4 5 ve zor ise 3D. Son aylarda Eyüp B'nin kitabını alıp deneme gibi çözersin.

VDD dediğiniz için kitap anladım, Eyüp B'nin playlistini kullanıyorum şu an eşitsizlikler konusundayım sorularını çözüyorum, arada anlayamadım zamanlar oluyor Eyüp hocayı başka hocaya geçebiliyorum. TYT temelim sağlam değil ama. Önceden 10 günde temel atma kıtabını çözmüştüm.

Vdd dediğiniz için kitap anladım, Eyüp B'nin playlistini kullanıyorum şu an eşitsizlikler konusundayım sorularını çözüyorum, arada anlayamadım zamanlar oluyor Eyüp hocayı başka hocaya geçebiliyorum. TYT temelim sağlam değil ama. Önceden 10 günde temel atma kıtabını çözmüştüm.

Yukarıda yazdım kolay orta zor kaynakları. AYT matemaikte bol kaynak çözmek önemli. Bilgi Sarmalı'na kolay/orta veya orta diyebiliriz. Mikro orjinal/miray, 3 4 5, 3D ve Eyüp b şeklinde ilerleyebilirsin. Ek olarak kesinlikle Eyüp B'nin kendi kanalındaki oynatma listelerini tüket konuları hallettikçe.