Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İki kaynak çözüyorsan üçüncü zor olmalı. 3D iyidir. Tekrar veya deneme gibi çözmek istersen ileride Barış/Eyüp b al.
ssmih
Çalışkan
Yani mesela şu an okulda konuyu bitirince ilk kaynaktan bitiriyorum 2 3 hafta sonra da 2. kaynaktan çözüyorum. 345in sorularına baktığımda 200 soru varsa 50 sini çözemem kalanını çözerken boşa zaman kaybedeceğim için arada kalmıştım. Sanırım 3d yi alacağım onu da 2. dönem çözmeye başlarım diye düşünüyorum.İki kaynak çözüyorsan üçüncü zor olmalı. 3D iyidir. Tekrar veya deneme gibi çözmek istersen ileride Barış/Eyüp b al.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Yani mesela şu an okulda konuyu bitirince ilk kaynaktan bitiriyorum 2 3 hafta sonra da 2. kaynaktan çözüyorum. 345'in sorularına baktığımda 200 soru varsa 50'sini çözemem kalanını çözerken boşa zaman kaybedeceğim için arada kalmıştım. Sanırım 3D'yi alacağım onu da 2. dönem çözmeye başlarım diye düşünüyorum.
Bence geç olur. Beraber götüremez misin?
ssmih
Çalışkan
3 kaynak aynı anda götüreceğimi çok düşünmüyorum o kadar zamanım olmuyor çünkü tyt de çalışıyorum hala konu olarak bitmiş değil.Az önce matematik öğretmenime de sordum bana 3. kaynak olarak soru bankası yerine acilin logaritma diziler denemesi çözmemin daha iyi olacağını söyledi.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
3 kaynak aynı anda götüreceğimi çok düşünmüyorum o kadar zamanım olmuyor çünkü TYT de çalışıyorum hala konu olarak bitmiş değil. Az önce matematik öğretmenime de sordum bana 3. kaynak olarak soru bankası yerine acilin logaritma diziler denemesi çözmemin daha iyi olacağını söyledi.
En kötü geriden takip edin. AYT'de ne kadar kaynak o kadar iyi.
ssmih
Çalışkan
Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim.En kötü geriden takip edin. AYT'de ne kadar kaynak o kadar iyi.