Reşat Nuri'yi ve Erzurum kongresini yanlış yaptım maalesef. Romancı adamın tiyatrosunu sormuş. Edebiyat boruydu resmen. Farsça gerekiyordu şiir bilgisi için.Yığılma hattına yakın yer gibi duruyor. Diğer taraflar nasıl?
Detaylar
Kim cevapladı?Herkese geçmiş olsun. İnşallah herkes gönlünden geçen yeri kazanır. Sınav sürecinde yardımlarını esirgemeyen hocalarıma teşekkürler.
@Testo Unit @SF26
@Testo Unit @SF26
30K sıralama gelir mi ne diyo'sun?Reşat Nuri'yi ve Erzurum kongresini yanlış yaptım maalesef. Romancı adamın tiyatrosunu sormuş. Edebiyat boruydu resmen. Farsça gerekiyordu şiir bilgisi için.
İçinden geçtin sınavın di mi?Herkese geçmiş olsun. İnşallah herkes gönlünden geçen yeri kazanır. Sınav sürecinde yardımlarını esirgemeyen hocalarıma teşekkürler.
@Testo Unit @SF26
Gelmesi lazım yani. Edebiyat 2025'den zordu. Yığılma beklemiyorum 2024'deki gibi.
Dünkü sınava göre daha iyiydi. Hayırlısı bakalım...
@seeraddar nasıl geçti kral? Boyna arayıp abdestimi bozdurma tadında mı, yoksa daha tadında mı geçti?
seeraddar
Yetkin
@pesimist34, @SF26 Sınav kolaydı benim için ama fena moralim bozuldu. Dünkü TYT iyi geçmişti, her ne kadar zor olsa bile. AYT'de ise konuları bilmediğim için yapamadığım soru sayısı çok fazlaydı. Keşke konuları bitirecek vaktim olsaydı. Konular tamam olsa tıp gelirdi diye düşünüyorum.
Sayısal kısmı bitirince sözel bölümden de 40 soru işaretledim ve sürem arttı. Keşke konuları bitirebilseydim.
Sayısal kısmı bitirince sözel bölümden de 40 soru işaretledim ve sürem arttı. Keşke konuları bitirebilseydim.
Matematikten kaç işaretledin?@pesimist34, @SF26 Sınav kolaydı benim için ama fena moralim bozuldu. Dünkü TYT iyi geçmişti, her ne kadar zor olsa bile. AYT'de ise konuları bilmediğim için yapamadığım soru sayısı çok fazlaydı. Keşke konuları bitirecek vaktim olsaydı. Konular tamam olsa tıp gelirdi diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 259051