Detaylar
Kim cevapladı?Eşit ağırlıkta yığılma olur mu?Sayısal tarafı özellikle fen için kolay dendiğine göre muhtemelen 23' üstünde ama 25' altında bir sıralama gelecek. TYT'nin getireceği katsayı önemli.
Matematiğe bağlı, SAY tarafındakiler matematiği ezdiyse sıkıntı çıkartabilir.
Yani paragraf orta edebiyatta şiir bilgisi zordu. Edebiyat yapamadıklarını düşünüyorum. Yusuf Has Hacip sorusu bile zordu.Matematiğe bağlı, SAY tarafındakiler matematiği ezdiyse sıkıntı çıkartabilir.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Sayısal tarafı özellikle fen için kolay dendiğine göre muhtemelen 23' üstünde ama 25' altında bir sıralama gelecek. TYT'nin getireceği katsayı önemli.
Girenlerin yorumlarından anladığım kadarıyla 2025 YKS bu seneye kıyasla daha zormuş.
25'i zor yapan geometrinin aşırı zorluğu ve matematiğinin aşırı zaman alıcı olmasıydı.Girenlerin yorumlarından anladığım kadarıyla 2025 YKS bu seneye kıyasla daha zormuş.
Dengesizlik kokuyor sınav.Yani paragraf orta edebiyatta şiir bilgisi zordu. Edebiyat yapamadıklarını düşünüyorum. Yusuf Has Hacip sorusu bile zordu.
Hocam 35-45 arası yığılma olacak gibi. Matematik bariz kolaydı.25'i zor yapan geometrinin aşırı zorluğu ve matematiğinin aşırı zaman alıcı olmasıydı.
Dengesizlik kokuyor sınav.
Edebiyatın katsayısı çok belirleyici olacak o zaman.Hocam 35-45 arası yığılma olacak gibi. Matematik bariz kolaydı.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
25'i zor yapan geometrinin aşırı zorluğu ve matematiğinin aşırı zaman alıcı olmasıydı.
2025'in TYT'si son yılların en zorlarındandı, girenlerin neti çakılmıştı.
AYT'de Mat dediğin gibiydi de sanki Fen'e de zor denmişti, ya da ben öyle hatırlıyorum.
Toparlayalım o zaman; SOS-1 tarafında edebiyatın bilgi soruları aşırı belirleyici olabilir. Tarih-Coğrafya standart ama belki birkaç soruda eleme yaptırılmış olabilir.
SOS-2 ilgim dahilinde değil.
Matematik 24-25 sınavlarından bariz daha kolay ama 22 ve 23'e göre bir tık daha zor.
Geometri geçen 2 seneye göre bir tık daha kolay ama diğer senelerden bariz zor ki buna 21' dahil.
Fen geçen senelere nazaran bir tık daha kolaylaştırılmış, 24'-25' ayarı.
Bu sınavın sıralamalarını belirleyecek olan TYT Matematik'ten ve Türkçe'den gelecek katsayısı olacak muhtemelen.
Tahminim 24' üstünde ama fazlasının çıkması zor bir sıralama düzeni.
SOS-2 ilgim dahilinde değil.
Matematik 24-25 sınavlarından bariz daha kolay ama 22 ve 23'e göre bir tık daha zor.
Geometri geçen 2 seneye göre bir tık daha kolay ama diğer senelerden bariz zor ki buna 21' dahil.
Fen geçen senelere nazaran bir tık daha kolaylaştırılmış, 24'-25' ayarı.
Bu sınavın sıralamalarını belirleyecek olan TYT Matematik'ten ve Türkçe'den gelecek katsayısı olacak muhtemelen.
Tahminim 24' üstünde ama fazlasının çıkması zor bir sıralama düzeni.