Matematikten 14 fenden 12 soru işaretledim.

Matematik biraz zor gibiydi, kolay net çıkar diye çalıştığım konuların çoğu yoktu. EBOB-EKOK, üslü sayılar sorulmamış bu sene.

Fen kolaydı baya, ben malım fenin konular yetişmedi ondan yapamadım. Ama hiç konu çalışmamama rağmen 12 soru işaretleyebildim.

Toparlayalım o zaman; SOS-1 tarafında edebiyatın bilgi soruları aşırı belirleyici olabilir. Tarih-Coğrafya standart ama belki birkaç soruda eleme yaptırılmış olabilir.
SOS-2 ilgim dahilinde değil.
Matematik 24-25 sınavlarından bariz daha kolay ama 22 ve 23'e göre bir tık daha zor.
Geometri geçen 2 seneye göre bir tık daha kolay ama diğer senelerden bariz zor ki buna 21' dahil.
Fen geçen senelere nazaran bir tık daha kolaylaştırılmış, 24'-25' ayarı.
Bu sınavın sıralamalarını belirleyecek olan TYT Matematik'ten ve Türkçe'den gelecek katsayısı olacak muhtemelen.
Tahminim 24' üstünde ama fazlasının çıkması zor bir sıralama düzeni.
Ağzına sağlık hocam, cuk oturmuş. Coğrafya'da 6'da 1 zor soru vardı. İsmini hatırlamadığım maden. Öyle bor, krom, kömür falan değildi bayağı zordu.

Ağzına sağlık hocam, cuk oturmuş. Coğrafya'da 6'da 1 zor soru vardı. İsmini hatırlamadığım maden. Öyle bor, krom, kömür falan değildi bayağı zordu.
Feldspattı sanırım dediğiniz maden.

O sorunun Kütahya olmadığından eminim diğer 4 şıkla ilgili hiçbir fikrim yok.

Lanet olası migrenim tuttu AYT'de. Sağlık olsun.

Kolay diyemem ama çok orantısızdı bence. Her sene çıkan soru kalıplarını hiç sormamışlar. Türevin geometrik yorumu gibi mesela. Katı cisim sorusunu hikayeleştirmişler örneğin. Seneye değil de ondan sonra değişecek olan sınava şimdiden zemin hazırlıyorlar. Maarif model dedikleri sınav formatı için.

Kolay diyenler çok olsa da bence 25 gibi gelir sıralamalar. Belki 25'ten bir tık daha kötü gelebilir.

Lanet olası migrenim tuttu AYT'de. Sağlık olsun.

Kolay diyemem ama çok orantısızdı bence. Her sene çıkan soru kalıplarını hiç sormamışlar. Türevin geometrik yorumu gibi mesela. Katı cisim sorusunu hikayeleştirmişler örneğin. Seneye değil de ondan sonra değişecek olan sınava şimdiden zemin hazırlıyorlar. Maarif model dedikleri sınav formatı için.

Kolay diyenler çok olsa da bence 25 gibi gelir sıralamalar. Belki 25'ten bir tık daha kötü gelebilir.
24' üstü çıkabilir TYT'den ötürü. AYT herkeste yakın yakına olduğu için TYT belirleyici olmaya gitti.

24' üstü çıkabilir TYT'den ötürü. AYT herkeste yakın yakına olduğu için TYT belirleyici olmaya gitti.
Öyle gözüküyor fakat bu seneki matematiğin kolay olduğunu düşünmüyorum ben. Oradan da elenen olacaktır bence. 25 kadar eleyici değildi tabii ama çocuk oyuncağı da sormamışlar.