Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Teşekkürler hocam. Kendim de dereceye oynamak isteyenlerden olduğum için bu tarz rehberler hazırlıyorum zaten. Yeşil forumdan farkı bu rehberlerde daha objektif yorumlama yapmamız.Aslında böyle rehberler ve tavsiyeler pek hoşuma gitmese de, emek verilerek hazırlanmış güzel bir rehber. Elinize sağlık.
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Rehber, hala daha yol haritasını çizmemiş kişilere faydalı olabilir.Teşekkürler hocam. Kendim de dereceye oynamak isteyenlerden olduğum için bu tarz rehberler hazırlıyorum zaten. Yeşil forumdan farkı bu rehberlerde daha objektif yorumlama yapmamız.
Winner
Üstün
EA alan dersleri için sayısaldaki gibi konu bilmenenize gerek yok. Şu an başlayabilirsiniz. Ayrıca TYT tarihe ayrıyeten çalışmak gibi bir hataya düşmeyin. AYT tarih TYT tarihi kapsıyor. Onun dışında AYT coğrafya'ya geçmeden dünya haritaları kampı bitirmenizi öneririm. Epey katkı sağlar.
@SF26 hocam merhaba matematikte soru bankası olarak 345 ve Eyüp B. var acaba Mikroorijinal veya Acilin ilacı çözmem gerekir mi?
@SF26 hocam merhaba matematikte soru bankası olarak 345 ve Eyüp B. var acaba Mikroorijinal veya Acilin ilacı çözmem gerekir mi?
Son düzenleme:
SF26
Üstün
345-Eyüp B.'nin arasına geçiş kaynağı koy, Orijinal-3D mantıklı olur.EA alan dersleri için sayısaldaki gibi konu bilmenenize gerek yok. Şu an başlayabilirsiniz. Ayrıca TYT tarihe ayrıyeten çalışmak gibi bir hataya düşmeyin. AYT tarih TYT tarihi kapsıyor. Onun dışında AYT coğrafya'ya geçmeden dünya haritaları kampı bitirmenizi öneririm. Epey katkı sağlar.
bymfw4
Uzman
Kanal tavsiyesi olarak Mert Hoca ve Bıyıklı Matematik AYT kamplarından hangisini önerirsiniz? Karşılaştırabilir misiniz?