agac

Çalışkan
Eşit agirligim, hiç temeli yok. Mert hocanın kampından uslu ifadelerdeyim, kalan zamanda kampta problemleri atlayıp AYT ile problemleri götürmeyi planlıyorum ama o durmadan AYT'ye 15 Ocak gibi başlayacağım, çok mu geç olur?

@SF26 hocam sanırım siz deneyimlisiniz.

Eşit agirligim, hiç temeli yok. Mert hocanın kampından uslu ifadelerdeyim, kalan zamanda kampta problemleri atlayıp AYT ile problemleri götürmeyi planlıyorum ama o durmadan AYT'ye 15 Ocak gibi başlayacağım, çok mu geç olur?

@SF26 hocam sanırım siz deneyimlisiniz.
Etiket için teşekkür ederim öncelikle, onore oldum.
AYT için ilk 12 konu+ fonksiyon lazım. Problemleri yanında soru çözümü olarak götürüp devam edersin.
Sınavın son haftasına kadar konularını adam gibi bitirdiğin sürece sorun yok, soru çözümlerini es geçme.

Etiket için teşekkür ederim öncelikle, onore oldum.
AYT için ilk 12 konu+ fonksiyon lazım. Problemleri yanında soru çözümü olarak götürüp devam edersin.
Sınavın son haftasına kadar konularını adam gibi bitirdiğin sürece sorun yok, soru çözümlerini es geçme.

Ne demek rica ederi. Hocsm yetişir mi sizce EA öğrencisiyim insan bireyleri yaşamadan bilemiyor maalesef.

AYT icin çok geç olmaz değil mi?

Ne demek rica ederi. Hocsm yetişir mi sizce EA öğrencisiyim insan bireyleri yaşamadan bilemiyor maalesef.

AYT icin çok geç olmaz değil mi?
Olacağını düşünmüyorum, dediğim gibi son haftaya kadar konularını bitirmiş olarak girmen yeterli olur.
Şunu da belirteyim bu arada; EA'da tarih ve coğrafyaya bakmayıp yaptım ben, bilen biri için SOS1 tarafından kazanılacak vakit inanılmaz değerli. Edebiyatta da 6 paragraf sorusu var zaten, kafadan 10 net gibi geliyor orası.

Olacağını düşünmüyorum, dediğim gibi son haftaya kadar konularını bitirmiş olarak girmen yeterli olur.
Şunu da belirteyim bu arada; EA'da tarih ve coğrafyaya bakmayıp yaptım ben, bilen biri için sos1 tarafından kazanılacak vakit inanılmaz değerli. Edebiyatta da 6 paragraf sorusu var zaten, kafadan 10 net gibi geliyor orası.

Teşekkürler gocsm içime su serptiniz dil bilgisini halledip matemstie yürütmek hocam Mersin ayısı uzun bir tik daha kısa önerebileceğiniz hoca VSR midir acaba?

@SF26 ın dediği gibi bende ilk 12 konuyu bitirip AYT geçtim tekrar olarak merti son tekrarı kampından ilk 12 konuyu tekrar yap geç matematik konusundan bir tik kısa kampla gitmen daha iyi olur.