Merhaba;
YouTube'da oğuz Usta'nın TYT kaynak önerisi videosunu izledim. Orada TYT için bazı yayınlar öneriyor ve bu yayınlar kolay, orta ve zor şeklinde sıralanıyor.
Benim kafamı karıştıran şu oldu:
Bu önerilen yayınları AYT için de kullanacak mıyım? Yoksa AYT'ye geçince tamamen farklı yayınlar mı almak gerekiyor?
Aynı yayınlar AYT'de de işe yarıyor mu, yoksa sadece TYT'ye mi özel?
Özellikle matematik gibi derslerde bu konuda kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
Örneğin fizik kolay seviyede hız ve renk fizik öneriyor, AYT geçince hız ve renk AYT fizik mi almam lazım?

AYT kaynaklari bellidir zaten. 3D, 3 4 5, Bilgi Sarmal, orijinal...
Matematik soru bankasi olarak kolay\orta 3 4 5 zor 3D oneririm.
Kimya kolay\orta orbital zor aydin.
Fizik direkt 3 4 5
Biyoloji biyotik ve 3D(zor)
Benim oneriler bunlar.

AYT kaynaklari bellidir zaten. 3D, 3 4 5, Bilgi Sarmal, orijinal...
Matematik soru bankasi olarak kolay\orta 3 4 5 zor 3D oneririm.
Kimya kolay\orta orbital zor aydin.
Fizik direkt 3 4 5
Biyoloji biyotik ve 3D(zor)
Benim oneriler bunlar.
Bunlara ek olarak; matematik için kolay/ortaya Bilgi Sarmal, fizik için 345 sonrası çözmek için 3D, biyolojide de biyotik seviyesinde Palme öneririm.

Eğer temelinde zayıf ise fasüküller var konu konu eskiden 10 15 liraya alırdın kolay yayını unutmuşum orta çap zor apotemi al matta hepsini çöz deneme ile 25 26 nette çıkarsın 30 soruda.

Dersine ve kaynağına göre değişir, bazı yayının sadece TYT'si iken bazısının da hem TYT hem de AYT'si iyi olabiliyor. AYT ile alakalı videosu yok mu?

Usta ne yaptın sınavı? Daha önceki yazını gördüm benzer durumdayız.

Dersine ve kaynağına göre değişir, bazı yayının sadece TYT'si iken bazısının da hem TYT hem de AYT'si iyi olabiliyor. AYT ile alakalı videosu yok mu?
Usta sınavı naptın benzer süreçten geçtimde