Winner

Üstün
Elimdeki kitaplar:
  • 3D VDD: Limite kadar bitik.
  • İlaç
  • Acil
  • Orijinal
  • Eyüp B
  • Orijinal türev
  • Orijinal integral
Son 6 kitap çok ciddi eksik kısa sürede bitirebilir miyim hepsini? Bonus olarak 3D ve Mert Hoca da duruyor geçen yıldan.
@SF26 @RapidLemming955 @seeraddar

Son düzenleme:
Biter mi bilmiyorum ancak ben olsam eleme yapardım. Fasikül yerine soru bankalarına abanırdım eğer konu oturduysa. Vdd>ilaç>acil>orijinal>eyüp b eğer hepsini bitiririm diyorsan. Ancak kitapların çoğu boş ise bitmez 2,5 ayda. Vdd>acil>orijinal>eyüp b(sadece 1 soru yorumlar) daha gerçekçi bir plan.

Biter mi bilmiyorum ancak ben olsam eleme yapardım. Fasikül yerine soru bankalarına abanırdım eğer konu oturduysa. Vdd>ilaç>acil>orijinal>eyüp b eğer hepsini bitiririm diyorsan. Ancak kitapların çoğu boş ise bitmez 2,5 ayda. Vdd>acil>orijinal>eyüp b(sadece 1 soru yorumlar) daha gerçekçi bir plan.
Hocam orijinal ve eyüp 0 sadece. Diğerlerinde uzun konular boş trigo falan ama trigodan apotemi maratona kadar bitirdim zaten.

Hocam orijinal ve Eyüp 0 sadece. Diğerlerinde uzun konular boş trigo falan ama trigodan apotemi maratona kadar bitirdim zaten.

O zaman vdd>ilaç>acil az kaldıysa temizle hepsini. Sonra orijinal ondan sonra ise Eyüp B'deki orta/zor testleri çöz. Vakit kalırsa fasiküllerdeki zor testleride erit.