Winner

Üstün
Orijinal ve Eyüp B 0 duruyor. İntegral ve PKOB'dan fasikül çözeceğim. Sizce bu kadar kitabı 0'dan çözebilir miyim? Daha İlaç ve Acil'de de eksiklerim var, bayağı fazla. Ayrıca konu denemeleri de çözeceğim.

@SF26 @Testo Unit @seeraddar @mr.esat

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyüp B ve Orijinal'i bitirin bence önce. Orijinal zaten kolaydan zora doğru gittiği için bayağı güzel bir kitap. Eyüp B ile de yorum becerin fazlasıyla gelişir. Sonra denemelere sararsınız.

Acil çözebilirsiniz hocam. Genel olarak Orijinal'in turuncu testlerinden daha zor önerebilirim. Normalde acilden sonra bilgi sarmal önerirdim ama zaman fazla yok. O yüzde acilden sonraki seviyeye göre orijinale devam edebilirsiniz. Onu da iyi bir şekilde yapabilirseniz Eyüp B ile güzel bir final yapabilirsiniz. Deneme önerisini daha sonra yapabilirim hocam. Yapamadığınız soruların üzerine düşün hocam bu arada. Çok fazla katkısı oluyor. Bu arada zor seviye için MEB'in dört dörtlük testlerini çözebilirsiniz. Biraz eskiler ama çok sağlam sorular.

Bu arada konu anlatımı olar Eyüp B VDD öneririm. Oynatma listesi var. Kitabı almasanız da olur. Hem videolarda 3D sorularını da görmüş olursunuz.

Acil çözebilirsiniz hocam. Genel olarak Orijinal'in turuncu testlerinden daha zor önerebilirim. Normalde acilden sonra bilgi sarmal önerirdim ama zaman fazla yok. O yüzde acilden sonraki seviyeye göre orijinale devam edebilirsiniz. Onu da iyi bir şekilde yapabilirseniz Eyüp B ile güzel bir final yapabilirsiniz. Deneme önerisini daha sonra yapabilirim hocam. Yapamadığınız soruların üzerine düşün hocam bu arada. Çok fazla katkısı oluyor. Bu arada zor seviye için MEB'in dört dörtlük testlerini çözebilirsiniz. Biraz eskiler ama çok sağlam sorular.

Bu arada konu anlatımı olar Eyüp B VDD öneririm. Oynatma listesi var. Kitabı almasanız da olur. Hem videolarda 3D sorularını da görmüş olursunuz.
Hocam VDD'de diziye geldim vardı zaten. Fakat beceri temellilerde bayağı bir eksik var.

Hocam VDD'de diziye geldim vardı zaten. Fakat beceri temellilerde bayağı bir eksik var.

Yapamadığınız soruların üzerine gidip anlamaya çalışın hocam. En sonunda yapamazsanız video çözüm izlersiniz. Sonra benzer soruları çözüp öyle öyle gidebilirsiniz. Saatlerce oturum yapamadığım geometri sorularına baktığım çok oldu. Şu an yapabiliyorum çok şükür. Hatta uğraşıp yapsanız bile video çözüm izleyebilirsiniz. Bazen farklı bakış açıları kazandırabiliyor.

Biter bence. Sabah akşam evdesin. Şahsen ben AYT kampında 2 aydır 45.gündeyim. 45 günde konu anlatımına rağmen 2 kitap yarıladıysam sen 4 tane yine bitirirsin.

Biter bence. Sabah akşam evdesin. Şahsen ben AYT kampında 2 aydır 45.gündeyim. 45 günde konu anlatımına rağmen 2 kitap yarıladıysam sen 4 tane yine bitirirsin.
Bitirilir zaten. Ben 3 ayda tüm AYT'yi bitirmiştim ( sayısal). Bence de sıkı bir çalışmayla rahat biter. Eğer sözel kısmın sağlamsa. Bildiğim kadarıyla sözel kısmın iyi zaten.