Winner

Üstün
Şu anda ilk 10 soruyu ve birkaç tane soru yapıp 15 net ancak yapıyorum. Geometri 0. Hedefim 30 soruda 25 net. Geometride ise 10 da 5. Analizde yardım edebilirseniz sevinirim. Ek kitaba falan gerek var mı? Kitaplarım ve çözülen kısımları şöyle:
  • 3D VDD: Trigonometri 1 bire bir ÖSYM'ye kadar işlendi.
  • Matematiğin İlacı: Trigonometriye kadar çözülü.
  • Acil Matematik Kurs: Çok fazla eksik var. Parabol, karmaşık sayılar, eşitsizlik.
  • Orijinal: 0 duruyor.
  • Apotemi Trigonometri: 3D ile paralel çözülü.
  • Orijinal Fonksiyonlar: TYT kısmı çözülü.
  • Kenan Kara Geometri VDD: Çemberde açıya gelindi.
  • Geometrinin İlacı: Çembere kadar gelindi, aralarda eksik var.
  • Kenan Kara SB, Miray SB ve boş duruyor.

YKS'ye kadar elindeki tüm kaynakları bitirip son aylar Eyüp B. 1 soru yorum ve hedef ilk bine başla.

Mini denemeleride unutmamak lazım.🙂

Hocam yetişir mi? Bu arada barış analitik de var mış.

Eşit ağırlık değil misin? Önünde AYT fen gibi bir engel yok. Çok çalışırsan yetişir. Yetişmese bile fasiküllerden elerdim ben olsam. Özellikle bir konuda zorlanmıyorsam o konuda fasikül çözmem gider soru bankasını bitirip Eyüp B'den soru videoları izlerdim. Mesela orijinal hiç çözülü değil ise ilk kolay testleri eleyebilirsin. Ancak senin programını bilmediğimden bu dediklerimin hiçbiri net değil.

Eşit ağırlık değil misin? Önünde AYT fen gibi bir engel yok. Çok çalışırsan yetişir. Yetişmese bile fasiküllerden elerdim ben olsam. Özellikle bir konuda zorlanmıyorsam o konuda fasikül çözmem gider soru bankasını bitirip Eyüp B'den soru videoları izlerdim. Mesela orijinal hiç çözülü değil ise ilk kolay testleri eleyebilirsin. Ancak senin programını bilmediğimden bu dediklerimin hiçbiri net değil.
Sizin bu zamanlarda AYT-TYT mat netleriniz nasıldı?