Merhaba arkadaşlar,
AYT konularımı bitirdikten sonra. AYT biter bitmez sınava yaklaşık 30–40 gün kalmış olacak. Bu son dönemi tamamen fasikül – deneme – branş denemeleri ile değerlendirmeyi planlıyorum.

Her gün düzenli olarak:

AYT Branş Denemeleri

TYT Branş / Genel Denemeleri

Fasiküller

Eksik gördüğüm konuların küçük tekrarları
yapacağım.

Buraya her gün çözdüklerimi ve ilerlememi fotoğraf olarak da atmayı düşünüyorum. Yazım bazen kötü olabilir ama anlayışınıza sığınıyorum; anlamadığınız bir yer olursa söylemeniz yeterli 🙂

• Bu plan sizce mantıklı mı?
  • Eksik gördüğünüz bir nokta var mı?
  • Ayrıca bu süreçte önerileriniz olursa memnun olurum.

Herkese başarılar!

image-1765576080869.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son ay tamamen deneme çözüp eksiklere çalışmak bence en mantıklı şey. Eğer konuları bitirdiysen. Ama eğer dershaneye/deneme klübüne gidiyorsan orada da 1 ay boyunca her gün deneme yapılıyor. Ağır gelebilir belki.

Yaptığın program kağıt üstünde kalacak bir program.

Hocam sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Son ay tamamen deneme çözüp eksiklere çalışmak bence en mantıklı şey. Eğer konuları bitirdiysen. Ama eğer dershaneye/deneme klübüne gidiyorsan orada da 1 ay boyunca her gün deneme yapılıyor. Ağır gelebilir belki.

Hocam her gün farklı genel deneme çözmeyi düşünüyorum fakat elimde fasiküller var boşuna gitmesini hiç istemiyorum. Bu yüzden

Merhaba arkadaşlar,
AYT konularımı bitirdikten sonra. AYT biter bitmez sınava yaklaşık 30–40 gün kalmış olacak. Bu son dönemi tamamen fasikül – deneme – branş denemeleri ile değerlendirmeyi planlıyorum.

Her gün düzenli olarak:

AYT branş denemeleri.

TYT branş / genel denemeleri.

Fasiküller.

Eksik gördüğüm konuların küçük tekrarları.
Yapacağım.

Buraya her gün çözdüklerimi ve ilerlememi fotoğraf olarak da atmayı düşünüyorum. Yazım bazen kötü olabilir ama anlayışınıza sığınıyorum; anlamadığınız bir yer olursa söylemeniz yeterli 🙂

• Bu plan sizce mantıklı mı?
  • Eksik gördüğünüz bir nokta var mı?
  • Ayrıca bu süreçte önerileriniz olursa memnun olurum.

Herkese başarılar!

Eki Görüntüle 210173

Şimdiden son ayı düşünme. Konuları sağlam bitirmeye odaklan şimdilik.