vladimirputin

Becerikli
Evet az önce ensemde türünü bilmediğim büyük bir böcek yakaladım. Onu ezdim ve öldürdüm. Sonra kartonla alıp camdan aşağı attım. Sonra fark ettim ki, böceklerden artık korkmuyorum. Şimdi kılıcımı ve kalkanımı alıp Amazon ormanlarına gideceğim. Geri dönemezsem, hakkınızı helal edin.

Evet az önce ensemde türünü bilmediğim büyük bir böcek yakaladım. Onu ezdim ve öldürdüm. Sonra kartonla alıp camdan aşağı attım. Sonra fark ettim ki, böceklerden artık korkmuyorum. Şimdi kılıcımı ve kalkanımı alıp Amazon ormanlarına gideceğim. Geri dönemezsem, hakkınızı helal edin.
Helal ama öldürmeden atsaydın keşke.

Aslında böcek korkunuzu tam olarak yenmediniz 😀 normal böcek değil de akrep veya yılan tarzı bir şey görseydiniz tepkiniz ne olurdu onu ölçmek lazım.

Korkunuzun üstesinden gelmeniz güzel ancak mümkün mertebe hayvanlara zarar vermeden uzaklaşırmaya çalışın.

Ben de düm gece yendim. Evde tektim yatmadan önce tuvalete gidiyim dedim. Bir de ne göreyim. İşaret parmağım kadar siyah böcek. Tahtanın arasına girdi, ben de ne yapacağımı bilemedim tahtayı duvara sıkıştırdım böcek ezildi, öldü. Sonra peçeteyle aşağıya atarken yanlışlıkla bacağını kopardım. Daha sonra karanlıkta oturdum salonda düşündüm, belki de oğlunun yanına gidiyordur diye. Biz insanoğlu işte böyle acımasızız. Sigara içsem yakardım bir tane etkilendim. O da canlıydı.