Az yakan, sorunsuz araba önerisi

Yıl içinde kısa mesafe kullanımı olacak sürekli. Filtre tıkanması ile uğraşmaktan çekiniyorum. O yüzden modellerde dizel olanları en sona koydum.

Sıfır Egea bütçenin top seviyesi diyeyim.
1.6 motor dizel egea da olur ama o parayı manuel arabaya vermek anlamsız geliyor

Hyundai I20 aradigin araba. Ama listeledigin araclara bakinca onlar baya bir fazla yakiolar.

1.6 motor dizel Egea da olur ama o parayı manuel arabaya vermek anlamsız geliyor.

Egea mantıklı geliyor ancak kısa mesafe kullanımda dizel önermiyorlar. Manuel konusunda sıkıntı yok şehrimde trafik az.

Hyundai I20 aradigin araba. Ama listeledigin araclara bakinca onlar baya bir fazla yakiolar.
1.4 atmosferik motor i20 olabilir LPG taktırırsın bedavaya gezersin ama araba sollamam biraz zaman alır aynı zamanda sorunsuzdur da şanzıman ve motor olarak

Hyundai I20 aradigin araba. Ama listeledigin araclara bakinca onlar bayağı bir fazla yakiolar.

Hocam karda ben I20 ile gidebilecek miyim? Çoğu kişi kar kısmını atlamış sanırım. Kışın araba konforunu kullanamicaksam bir manası kalmıyor araba almanın. Otobüslede giderim.

İyi ararsan 1.8 Corolla bulursun elbette zaten Japon araba hasar kaydı temiz olsun yeter susuz gidiyor bu arabalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…