1 seneden kastı 2027 yılı. Sezon değil yıl. Yani 2027 Mayıs'ta şampiyon yapıp bırakacağım diyor. Anormal olan ne?
Peki ben tam olarak nerede "bir sezon daha bizimle" yazmışım? İnsanlarla tartışmak için açtım konuyu, göz ardı etmek zor değil. O zaman soru dışında hiçbir konu açmayalım forumda. Sonuçta anormal hiçbir konu yok.

Peki ben tam olarak nerede "bir sezon daha bizimle" yazmışım? İnsanlarla tartışmak için açtım konuyu, göz ardı etmek zor değil. O zaman soru dışında hiçbir konu açmayalım forumda. Sonuçta anormal hiçbir konu yok.
Konu başlığına yazdığınız "seneye başkanlığı bırakmayacak" tam olarak neyi ifade ediyor? Adam tam tersi seneye bırakacağını söylüyor. Yalan konu açıyorsunuz. Olay benim konuyu göz ardı edip etmemem değil. Yalan haber ile yalan konu açmanız.

Konu başlığına yazdığınız "seneye başkanlığı bırakmayacak" tam olarak neyi ifade ediyor?
İçeriğe bak bakayım ne var? Sanki ilk defa yapıyormuşum gibi lanse etmene gerek yok, her zaman yaptığım şey. Konu neyse, başlığı da odur.

Yalan haber ile yalan konu açmanız.
Evet bugün hiç kurul toplantısı olmadı, buda ondan kesit değil.

Son düzenleyen: Moderatör: