Şunu yabancı birisine göstersen adamı GS tarihinin en iyi başkanı ilan eder. Realiteye geçince FB başkanı olup, bir de efsane başkan çekiliyor. Tabii bu dönemlerde Fener küçükleşip tek derdi GS'yi yenmek olunca şaşırmıyor insan. Bugün de kongrede 6-0 övüntüsü vardı ne de olsa.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yenmesi, hatta Galatasaray'ın rakibi olarak bahsedilmesi bile Fenerbahçe için bir başarı. Ya bu sadece benim görüşüm değil, bu Fenerbahçe'nin efsanesi olarak anılan başkanın da düşüncesi dediğiniz gibi.

Yeni rota oluşturuluyor

IMG_5262.webp

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yenmesi, hatta Galatasaray'ın rakibi olarak bahsedilmesi bile Fenerbahçe için bir başarı. Ya bu sadece benim görüşüm değil, bu Fenerbahçe'nin efsanesi olarak anılan başkanın da düşüncesi dediğiniz gibi.

Bunun eskisine bakmak lazım işte. 98 öncesinde ortam nasıldı, düşünce nasıldı. Ne de olsa o dönemin en çok şampiyon olan takımı Fenerbahçe olmuş. Şurası kesin ki bu takımın vizyonu 98 ile birlikte GS'yi yenmeye odaklandı, GS hasetinden ne yapacağını şaşırır oldu.

Bunun eskisine bakmak lazım işte. 98 öncesinde ortam nasıldı, düşünce nasıldı. Ne de olsa o dönemin en çok şampiyon olan takımı Fenerbahçe olmuş. Şurası kesin ki bu takımın vizyonu 98 ile birlikte GS'yi yenmeye odaklandı, GS hasetinden ne yapacağını şaşırır oldu.
Galatasaray'lı mı oldunuz bu arada? Hayırlı olsun.

98 mi? Yahu 2000'lerde Fenerbahce'yi Kadikoy'de yenmek her takim icin inanilmaz bir basariydi. Cocuklugumuzu bilmesek yalan yarih yazip uyutacaksiniz. 2003-2011 surecini cok cabuk unutmussunuz. Yillar sonra Fenerbahce'yi kadikoyde yendikten sonra yolun ortasinda namaz kilan, dovme yaptiran GS'lileri de gorduk.

Futbolla zerre alakam yok ancak Fener uzun süre sonra şampiyon olursa, kutlamasını görmek isterim. Her yıl şampiyonluğunu tekrar eden takımların yanında Fener'in kutlamasının apayrı bir seviye olacağını düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

Futbolla zerre alakam yok ancak Fener uzun süre sonra şampiyon olursa, kutlamasını görmek isterim. Her yıl şampiyonluğunu tekrar eden takımların yanında Fener'in kutlamasının apayrı bir seviye olacağını düşünüyorum. Hayırlısı olsun.
Bence kutlama yapmayı unuttuklarından pek bir olay olmaz.