Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Peynir, ekmek yemek kadar kolay.
Çıkmış soruları çöz, derslerini kaçırma, elektronik sınavı geçersin.
Direksiyon sınavında kıl sınav görevlisine gelmezsen sıkıntı yok.
Çıkmış soruları çöz, derslerini kaçırma, elektronik sınavı geçersin.
Direksiyon sınavında kıl sınav görevlisine gelmezsen sıkıntı yok.
Alırsınız, basit bir sınav görece.
Ek olarak dikkat eksikliği herkeste bir miktar olan bir durum.
Dikkat eksikliği zihinsel bir şey değil, eğer bu durumu fazla hissediyorsanız bunun hakkında da metilfenidat içerikli ilaçlar var. Onlara yönelin. Kullanmayacaksanız da hayat düzeninizi değiştirin, rutinlere bağlayın.
Dikkat eksikliği zihinsel bir şey değil, eğer bu durumu fazla hissediyorsanız bunun hakkında da metilfenidat içerikli ilaçlar var. Onlara yönelin. Kullanmayacaksanız da hayat düzeninizi değiştirin, rutinlere bağlayın.
Kasım ayında ehliyet alabileceğim, oto sanayide çalışıyorum, araba parça isimlerini biliyorum.
Ama dikkat eksikliğim olduğu için alamama endişesi var. Sorular zor mu, aşırı dikkat ister mi sınavlar?
2024 Ocakta almıştım B2 ehliyet parçaları kabaca tanitmam yeterli olmuştu. ( bu akü bu yağ dolum ağzı bu akü gibi gibi) bagaj içerisinde ilk yardım kiti ve bulunması gerekenler hakkında detay isteyebilirler. Ehliyet yazılı sınavda bilgi birikiminin iyiyse sorun yok dikkat gerektiren videolu soruları da var iyi incelemen gerekli zaman sorunun pek yok gibi bir şey. Bilgi birikimi isteyen soruları halletsende ucu ucuna geçebilirsiniz dikkat isteyen videolu sorulara dikkat etmen gerekli.
Bunlar dışında araba sürmeye pratikte hakimsen kolay atlatırsın.
FurkaN35
Becerikli
ilaç içiyom concerta diye bi ilaç 2 aydır kullanıyom 18 mg dan başlatılar bu ayda 27mg a yükseltiler dozajınıAlırsınız, basit bir sınav görece.
- Makaleler
- 25
Çoğunluğu mantık, kalanları da ezbere dayalı oluyor. Yani teknik olarak 30-40 dakika göz gezdirme ile direkt geçebilmen lazım. Trafikte seni alakadar etmeyecek türden saçma sorular. B ehliyeti alırken SRC veya ağır taşıtların mesafe vb. sorularını da cevaplamak saçma. Ehliyet ve SRC'yi zerre çalışıp umursamadan tek seferde almıştım, sen de yapabilirsin.
Degisiklik hissetmiyorsan psikaytrine bir danis derim o halde. Bu kadar yardimci olabilirim, fazlaca bilgi alanimda değil psikiyatri ve nörolojik durumlar. Üst, hafif ve silik bir bilgi geçtim sadece. Wiki'de durumu incelediğim kadarıyla yani.ilaç içiyom concerta diye bi ilaç 2 aydır kullanıyom 18 mg dan başlatılar bu ayda 27mg a yükseltiler dozajını
Masquerade54
Başarılı
- Makaleler
- 1
Yok zor değil teorik dersleri iyi çalış. Hocada iyi hocaysa tamamdır iş.