- Makaleler
- 4
Hem yavaşlığından hem fiyatlarından otobüs illallah ettirdi. Bugün gittim, bayi ile konuştum, 50/125'lik motor baktım. Şimdi önümde üç seçenek var. Biri naked tarzı ancak manuel vites 89.000 TL (Arora AR06 50) 9 taksit, biri Cub (modelini bilmiyorum) 59.000 TL, 9 taksit ve diğeri ise otomatik Scooter 69.000 TL, 9 taksit (modelini yine bilmiyorum).
Sırf tipi ve yakıt tankının geniş olmasından dolayı manuel vites ve pahalı motor alınır mı? Kışın hangisi ile daha rahat ederim? Veya model marka öneriniz var ise alabilirim. Kış lastiği taktırıp kullanacağım motoru. Günlük yolum 4-3-3 km parçalı olacak şeklinde toplam 10 km falan olacak.
Şehrimde sert kış oluyor ancak ana yollar açık (evim ana yola 2 sokak ötede). Veya hiç bulaşma, kışın motor kullanılmaz mı dersiniz?
Teşekkürler.
(Ekipmanlar vesaire her şey dahil 100.000 TL.)
Sırf tipi ve yakıt tankının geniş olmasından dolayı manuel vites ve pahalı motor alınır mı? Kışın hangisi ile daha rahat ederim? Veya model marka öneriniz var ise alabilirim. Kış lastiği taktırıp kullanacağım motoru. Günlük yolum 4-3-3 km parçalı olacak şeklinde toplam 10 km falan olacak.
Şehrimde sert kış oluyor ancak ana yollar açık (evim ana yola 2 sokak ötede). Veya hiç bulaşma, kışın motor kullanılmaz mı dersiniz?
Teşekkürler.
(Ekipmanlar vesaire her şey dahil 100.000 TL.)