Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.981 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.430 Yer Middle Earth🧙♂️ 8 Ağustos 2025 #21 Sckronn dedi: MSI.ROM yapmayayım mı? Genişletmek için tıkla... Hayır karışmayın.
KS KS Sckronn Becerikli Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 392 Beğeniler 163 Yer Aydın 8 Ağustos 2025 #22 Lotr Manyağı dedi: Hayır karışmayın. Genişletmek için tıkla... İçindeki TXT dosyasının dışındaki dosyayı belleğe atıyorum. USB'yi MBR FAT32 yapıp m flasha takıp yine tuş ile mi BIOS'tan mı yapayım? Sckronn dedi: İçindeki TXT dosyasının dışında flasha atıyorum USB'yi MBR FAT32 yapıp m flasha takıp yine tuş ile mi BIOS'tan mı yapayım Bu şekilde yapıyorum Rufus'tan rehberdeki gibi Genişletmek için tıkla... Şu anda Update yapıyor. Dosya Ekleri image.webp 4,8 MB · Görüntüleme: 44 image.webp 2,7 MB · Görüntüleme: 45
Lotr Manyağı dedi: Hayır karışmayın. Genişletmek için tıkla... İçindeki TXT dosyasının dışındaki dosyayı belleğe atıyorum. USB'yi MBR FAT32 yapıp m flasha takıp yine tuş ile mi BIOS'tan mı yapayım? Sckronn dedi: İçindeki TXT dosyasının dışında flasha atıyorum USB'yi MBR FAT32 yapıp m flasha takıp yine tuş ile mi BIOS'tan mı yapayım Bu şekilde yapıyorum Rufus'tan rehberdeki gibi Genişletmek için tıkla... Şu anda Update yapıyor.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.981 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.430 Yer Middle Earth🧙♂️ 8 Ağustos 2025 #23 Sckronn dedi: İçindeki TXT dosyasının dışındaki dosyayı belleğe atıyorum. USB'yi MBR FAT32 yapıp m flasha takıp yine tuş ile mi BIOS'tan mı yapayım? Şu anda Update yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ya hocam kim sana dedi Rufus'la işlem yap diye. İndirdiğin dosyayı FAT32 USB'sine at ve Flash BIOS Button yap. Rufus ne alaka ya?
Sckronn dedi: İçindeki TXT dosyasının dışındaki dosyayı belleğe atıyorum. USB'yi MBR FAT32 yapıp m flasha takıp yine tuş ile mi BIOS'tan mı yapayım? Şu anda Update yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ya hocam kim sana dedi Rufus'la işlem yap diye. İndirdiğin dosyayı FAT32 USB'sine at ve Flash BIOS Button yap. Rufus ne alaka ya?
KS KS Sckronn Becerikli Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 392 Beğeniler 163 Yer Aydın 8 Ağustos 2025 #24 Lotr Manyağı dedi: Ya hocam kim sana dedi Rufus'la işlem yap diye. İndirdiğin dosyayı FAT32 USB'sine at ve Flash BIOS Button yap. Rufus ne alaka ya? Genişletmek için tıkla... Diski biçimlendirmek için hocam Windows üstünden değil Rufus'tan biçimlendirdim fakat hala görüntü yok. 5500U taktım CPU Debug yanıyor hala BIOS güncel. Lotr Manyağı dedi: Ya hocam kim sana dedi Rufus'la işlem yap diye. İndirdiğin dosyayı FAT32 USB'sine at ve Flash BIOS Button yap. Rufus ne alaka ya? Genişletmek için tıkla... Şu an görüntü yok. Dosya Ekleri image.webp 2,9 MB · Görüntüleme: 36 image.webp 2,5 MB · Görüntüleme: 38
Lotr Manyağı dedi: Ya hocam kim sana dedi Rufus'la işlem yap diye. İndirdiğin dosyayı FAT32 USB'sine at ve Flash BIOS Button yap. Rufus ne alaka ya? Genişletmek için tıkla... Diski biçimlendirmek için hocam Windows üstünden değil Rufus'tan biçimlendirdim fakat hala görüntü yok. 5500U taktım CPU Debug yanıyor hala BIOS güncel. Lotr Manyağı dedi: Ya hocam kim sana dedi Rufus'la işlem yap diye. İndirdiğin dosyayı FAT32 USB'sine at ve Flash BIOS Button yap. Rufus ne alaka ya? Genişletmek için tıkla... Şu an görüntü yok.
Black_eagle 1903 Yetkin Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 694 Çözümler 14 Beğeniler 229 3 Eylül 2025 #25 Sckronn dedi: Hocam BIOS Update yapamıyorum sorun da o. M-Flash tuşa basıyorum ekran gelmiyor, sistem start aldıktan sonra BIOS'tan girince de dosyayı görmüyor. Genişletmek için tıkla... BIOS flashback ile yapmanız lazım. Flashın MBR +FAT32 olması lazım. Not: BIOS flashback yapılırken PC kapalı halde olmalı. Son düzenleme: 3 Eylül 2025
Sckronn dedi: Hocam BIOS Update yapamıyorum sorun da o. M-Flash tuşa basıyorum ekran gelmiyor, sistem start aldıktan sonra BIOS'tan girince de dosyayı görmüyor. Genişletmek için tıkla... BIOS flashback ile yapmanız lazım. Flashın MBR +FAT32 olması lazım. Not: BIOS flashback yapılırken PC kapalı halde olmalı.
KS KS Sckronn Becerikli Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 392 Beğeniler 163 Yer Aydın 3 Eylül 2025 #26 Black_eagle 1903 dedi: BIOS flashback ile yapmanız lazım. Flashın MBR +FAT32 olması lazım. Not: BIOS flashback yapılırken PC kapalı halde olmalı. Genişletmek için tıkla... bios güncelledim sorunsuz fakat ryzen 5 5500 o anakartta çalışmadı asla hocam sattım o sistemi dün
Black_eagle 1903 dedi: BIOS flashback ile yapmanız lazım. Flashın MBR +FAT32 olması lazım. Not: BIOS flashback yapılırken PC kapalı halde olmalı. Genişletmek için tıkla... bios güncelledim sorunsuz fakat ryzen 5 5500 o anakartta çalışmadı asla hocam sattım o sistemi dün