İçindeki TXT dosyasının dışındaki dosyayı belleğe atıyorum. USB'yi MBR FAT32 yapıp m flasha takıp yine tuş ile mi BIOS'tan mı yapayım?

İçindeki TXT dosyasının dışında flasha atıyorum USB'yi MBR FAT32 yapıp m flasha takıp yine tuş ile mi BIOS'tan mı yapayım

Bu şekilde yapıyorum Rufus'tan rehberdeki gibi

Şu anda Update yapıyor.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    4,8 MB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    image.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 45
İçindeki TXT dosyasının dışındaki dosyayı belleğe atıyorum. USB'yi MBR FAT32 yapıp m flasha takıp yine tuş ile mi BIOS'tan mı yapayım?

Şu anda Update yapıyor.

Ya hocam kim sana dedi Rufus'la işlem yap diye. İndirdiğin dosyayı FAT32 USB'sine at ve Flash BIOS Button yap. Rufus ne alaka ya?

Ya hocam kim sana dedi Rufus'la işlem yap diye. İndirdiğin dosyayı FAT32 USB'sine at ve Flash BIOS Button yap. Rufus ne alaka ya?

Diski biçimlendirmek için hocam Windows üstünden değil Rufus'tan biçimlendirdim fakat hala görüntü yok. 5500U taktım CPU Debug yanıyor hala BIOS güncel.

Şu an görüntü yok.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    image.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 38
Hocam BIOS Update yapamıyorum sorun da o. M-Flash tuşa basıyorum ekran gelmiyor, sistem start aldıktan sonra BIOS'tan girince de dosyayı görmüyor.

BIOS flashback ile yapmanız lazım.

Flashın MBR +FAT32 olması lazım.
Not: BIOS flashback yapılırken PC kapalı halde olmalı.

Son düzenleme: