Yer
KARTAL/İSTANBUL
Şimdi böyle bir sistem topluyorum, anakart olarak tercihim B550 Wi-Fi Pro AM4 soket RAM olarak çift kanal 8+8 Crucial standart RAM takacağım. 650W 80 Plus güç kaynağı MSI oyuncu kasası bütçem düşük olduğu için sisteme GTX 1650 V2 takacağım ve çift SATA SSD olacak 500 GB Samsung 240 GB San Disk SSD. Satmak mı mantıklı yoksa bütçe oldukça yükseltmek mi? Bir arkadaşta M.2 SSD var uyguna almaya çalışıyorum 2 TB Samsung vermiyor ama. :D İşlemci olarak Ryzen 5600 X takacağım.

Şimdi böyle bir sistem topluyorum, anakart olarak tercihim B550 Wi-Fi Pro AM4 soket RAM olarak çift kanal 8+8 Crucial standart RAM takacağım. 650W 80 Plus güç kaynağı MSI oyuncu kasası bütçem düşük olduğu için sisteme GTX 1650 V2 takacağım ve çift SATA SSD olacak 500 GB Samsung 240 GB san disk SSD. Satmak mı mantıklı yoksa bütçe oldukça yükseltmek mi? Bir arkadaşta M.2 SSD var uyguna almaya çalışıyorum 2 TB Samsung vermiyor ama. :D işlemci olarak Ryzen 5600 X takacağım.

AM5 sistem dizmek daha mantıklı elbette. Takacağın bileşenleri temin ettin mi yoksa almayı mı düşünüyorsun?

Tamam hocam işlemci için şu an bütçem yok gibi bir şey bakıyorum sence satayım mı yükselteyim mi ileride.

DDR5 sistem dizmek hala tuzlu olabiliyor ve bütçeniz yeterli değil anlaşıldığı kadarıyla, 5600 ve 5600X günümüzde oynatamayacağı oyun olmayan işlemcilerdendir ve güçlüdür. Şu anda almanızda sakınca yok.

DDR5 sistem dizmek hala tuzlu olabiliyor ve bütçeniz yeterli değil anlaşıldığı kadarıyla, 5600 ve 5600X günümüzde oynatamayacağı oyun olmayan işlemcilerdendir ve güçlüdür. Şu anda almanızda sakınca yok.

Tamam hocam R5 5600 X sistemim var dı onu sattım şimdi fazlalık malzemelerle bir sistem diziyorum. :D