Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Windows kurulumuna başlayın, kurulum ekranında gözüküyor mu bakın bir.
Sistemi siz mi topladınız?
Windows kurulumuna başlayın, kurulum ekranında gözüküyor mu bakın bir.
Evet ben topladım ve hayır Windows kurulum ekranında da gözükmüyor ne yapacağım bilmiyorum.
Darth AMD
Başarılı
Hocam o anakart bana neler çektirdi neler. Şimdi sizden şunu isteyeceğim SATA modunu AHCI'den RAID moda alın. F7 tuşuna basarak Advanced BIOS menüsüne girin. Oradan AMD Raidxpert2'e gidin. Bölüm yönetimi kısmından fiziksel diskleri bulmaya çalışın. M.2 SSD'niz eğer orada gözüküyor ancak offline yazıyor ise korkarım ki sizin anakartınız da sorunlu.Yeni topladığım sistemde BIOS ekranında M.2 SSD görünmüyor, ne yapmam lazım?
Anakart MSI Pro B650M-B
M.2 NVMe SSD'de SATA modu ve AHCI ayarının bir önemi olmamalı.
Darth AMD
Başarılı
Aynı anakarta sahibim abi. ServisPoint bile şaşırdı bu konuya.M.2 NVMe SSD'de SATA modu ve AHCI ayarının bir önemi olmamalı.
İlk iş bir BIOS güncellemesi yapın.Evet ben topladım ve hayır Windows kurulum ekranında da gözükmüyor ne yapacağım bilmiyorum.
Ek bir bilgisayarım yok mobilden indirip usb ye atsam olur mu?
Darth AMD
Başarılı
@wisdom, hocam sizden şu menüye gelmenizi rica etsem. Bu anakartta bir chipset sorunu var tam kaynağını bilmiyorum. M.2 SSD'yi offline olarak gösteriyor. Bios ayarı kaydederken NVme Boot disabled > enabled gibi yazıyorsa zaten dediğim gibidir.
Ben sizin sorununuzu yaşamadım ancak benzerini yaşadım. https://techolay.net/sosyal/konu/msi-pro-b650-m-b-anakart-hicbir-depolama-birimini-gormuyor.137232/
Ben sizin sorununuzu yaşamadım ancak benzerini yaşadım. https://techolay.net/sosyal/konu/msi-pro-b650-m-b-anakart-hicbir-depolama-birimini-gormuyor.137232/
Dosya Ekleri
bu video sana yardimci olur. Şu da son sürüm bunu indir ve videodaki gibi flasha at telefondan da olur.Tabi Eğer @Darth AMD dediği gibi değilse sorun
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-