B650M-Plus Wi-Fi v15 veya Battle-AX B650M-white Wi-Fi v14 anakart için RAM önerisi

OnyxHydra

Becerikli
Bu anakartlardan biri icin RAM bakiyorum siz hangisini kullaniyorsunuz sorun ciksin istemem.

Her türlüsünü takabilirsiniz, sorun olmaz.
Güzeller.

Uygun olan bir kit alıp takabilirsiniz. Olmadı QVL listesine bakın. Ha, QVL'de yazmayan RAM'leri de taksanız sıkıntı olmaz. Piyasadaki tüm RAM'leri tek tek yazmıyorlar o listelere.

Bu anakartlardan biri icin RAM bakiyorum siz hangisini kullaniyorsunuz sorun ciksin istemem.
Hocam almayı düşünmüş birisi olarak söyleyebilirim ki ne kadar f/p olsa da pek güvence vermeyen bir kart, BIOS tarafında çok sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş ilgili platformlarda okuduğum kadarıyla. Ayrıca bu sitede de birkaç yazıda önerilmediğini görmüştüm, yazılımsal olarak pek sağlam bir model değil o yüzden.

Biliyiyorum, goze aliyorum
Uygun olan bir kit alıp takabilirsiniz. Olmadı QVL listesine bakın. Ha, QVL'de yazmayan RAM'leri de taksanız sıkıntı olmaz. Piyasadaki tüm RAM'leri tek tek yazmıyorlar o listelere.
uygun olan bir kitten kastiniz nedir? birde QVL listesine nasil bakarim?

Biliyiyorum, goze aliyorum

uygun olan bir kitten kastiniz nedir? birde QVL listesine nasil bakarim?
Birde CL-RAM hizi kac olmali?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…